lørdag den 5. januar 2013


Lidt billeder fra forleden, hvor min veninde og jeg besøgte den skønne butik ROSEN & LILJEN, der ligger i Latinerkvarteret i Århus. Det er en butik, der er så hyggelig at besøge, og jeg finder næsten altid et par ting, jeg forelsker mig i. De mange lækre vintagefund kommer b.l.a. fra Amsterdam, og udover at være en butik med lækre sager og fine detaljer - er det en non-profit-organisation, der bliver båret af frivillige ildsjæle. Alt overskud går til sociale projekter, og butikken har skabt rum og arbejde til psykisk sårbare mennesker - Det kan man da kun støtte op om! :) Du kan se flere billeder fra butikken på deres facebookside lige her. :)

Og så er jeg jo startet på arbejde igen - TAK for jeres søde kommentarer omkring det fra mit sidste indlæg <3 Jeg er helt ør i hovedet og er dejset om på sofaen klokken 20 de sidste to dage, men det føles skønt at være tilbage. Jeg elsker at tegne, skabe og finde på, og jeg er virkelig glad for mit arbejde!
Jeg har haft travlt og slet ikke haft tid til at savne lille H i løbet af dagen, men det føles dog rart, efter en lang arbejdsdag, at sætte sig i bilen, kurs mod min lille familie.
Nu er det weekend uden planer - den skal nydes, go' lørdag til jer <3

15 kommentarer:

 1. Det er nemlig en superskøn butik!- og søde Kate der står bag konceptet er virkelig en dejlig dame:-) God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hun er SÅ sød!! Og så er hun mor til 5, ret sejt!:) Da vi besøgte butikken havde Hector tænder på vej og var lidt pylret ( skreg i et væk:-0 ) Men så hentede Kate da bare lige et par skrællede æblestykker og agurk til at køle tandkødet. Rigtig sødt af hende. elsker at besøge butikken og handle fine sager :)Go søndag til dig Fie;)

   Slet
 2. Wow, det ligner virkelig et fantastisk sted (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så hyggelig en butik - den har ligget der i en del år, dog med forskellige ejere. Faktisk blev jeg for et par år siden så inspireret af det farvede gulv, at hele vores kældergulv nu er malet i næsten samme nuance :) go dag til dig :)

   Slet
 3. Hej Mille, ej hvor lyder det bare som en butik jeg MÅ besøge når jeg forhåbentlig skal besøge en gammel god veninde i Århus i løbet af foråret. Og fedt med deres sociale fokus, det må man bare tage hatten af for. Det er altid super hårdt at komme i gang med job igen, hvor er det du arbejder (blev lige lidt nysgerrig da du skrev noget om at tegne og finde på nyt ). Håber du får en dejlig afslappende weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette :) - ja, hvis du har en Århus-tur i planerne og I skal ud at ose, synes jeg bestemt I skal besøge Rosen & Liljen. Der ligger mange lækre butikker i det område. Dejligt med en forårstur hos din veninde, så er der noget at se frem til :)
   Ja det var hårdt men dejligt at starte på arbejde igen. Jeg arbejder som designer og tegner dametøj til flere målgrupper. Jeg er rigtig glad for mit arbejde. Jeg har skrevet lidt mere om det i indlægget her: http://heltogaldeles.blogspot.dk/2012/08/lidt-skitser.html :)
   Jeg håber også du har haft en dejlig weekend. Jeg har slappet helt af, bagt boller og banankage og hygget med min lille familie. I morges nåede jeg også lige at få lidt km i benene med en skøn veninde. Dejlig weekend:) Go søndag til dig. kh mille

   Slet
 4. Det er sådan en hyggelig butik, og så ligger den så fint i baggården :)

  SvarSlet
 5. Det ligner et sted jeg må besøge! Hvor i latinerkvarteret ligger den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Cecilie - jeg tror bestemt du vil synes om den, men mon ikke du har været derinde før!? - den ligger i Graven nr 24, det er inde i en baggård, rigtig hyggelig - sådan lige skråt overfor Bloomers..:)

   Slet
  2. Aha jo det har jeg da så. Men så må den have skiftet navn, for den hed da noget andet før i tiden.

   Slet
  3. I øvrigt ville jeg spørge dig om jeg evt. kan lokke en farvekode ud af dig på den fine støvede blå farve du har malet på din væg. Er ret forelsket i den væg. Har længe overvejet at male vores skillevæg i stuen, men har været ret vægelsindet omkring farven.

   Slet
  4. Jeg har lige været i kælderen og tjekke farvekoden - Jeg har købt den i Viby - farvekoden hedder: S1515-B80G Lady Pure Colour. og så står der, at Farven er blandet med Jotun Multi colour ( ved ikke om det er vigtigt:) ) Jeg er blevet rigtig glad for farven - jeg er personligt ret vild med mintgrøn, men denne har en lille smule mat/dush over sig derfor er den ikke alt for fimset ( tror jeg manden sætter pris på ;) )

   Slet
 6. Ej, den kendte jeg slet ikke! Der skal jeg helt sikkert forbi næste gang turen går til Aarhus. Tak for tip!
  Kh. Louise

  SvarSlet
 7. Dating again to the late 1800s and with a historical past rooted in the California Gold Rush, “slots” use the rules of chance and chance to beguile players and create a revenue for house owners. The design of slot machines has advanced from mobile mechanical components to largely electronic elements over the course of the last century, however 메리트카지노 their allure and attraction stay robust. With the arrival of computer servers and reside streaming of knowledge, slot machines are poised to intrigue and befuddle a new new} era of gamblers hoping to hit the jackpot. Some kinds of slot machines can be linked together in a setup typically generally known as|often known as} a "neighborhood" recreation. The most elementary form of this setup involves progressive jackpots would possibly be} shared between the financial institution of machines, however may include multiplayer bonuses and different options.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...