onsdag den 2. januar 2013
Lidt flere billeder fra vores tur, hvor rammerne var pastel nuancer og favnende blomster. Uimm jeg drømmer mig tilbage...Sommergløden er næsten allerede forsvundet fra min hud og jeg pakker mig ind for kulden.
- I morgen starter jeg på arbejde igen - jeg er ved at være klar, mine batterier er fuldt opladet og selvom barselstiden har været sød, glæder jeg mig til, at komme ud i den "virkelig verden" igen:)

Jeg håber I alle kom godt ind i det nye år. Vi var blandt søde venner og havde en übber skøn aften.
I skrivende stund skinner solen ind gennem vores beskidte vinduer - i dag vil jeg gå en lang tur med barnevognen og bare nyde dagen og lille H, inden det går løs i morgen.

21 kommentarer:

 1. Dejligt med billeder, der kan holde på de gode minder. Hav en dejlig start på job i morgen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen - Jeg er særligt glad for de her billeder, fordi min kæreste gjorde sig MEGET umage med at tage dem - som regel er det mig der knipser med kameraet, hvilket gør, a vi altid kommer hjem med rigtig mange fine billeder af ham, men billeder af mig er som oftest liiidt anstrengte og ikke naturlige, fordi de er taget ud fra, at jeg starter med at sige " gider du tage et billede..." :)

   Slet
 2. Drømmer mig straks væk når jeg ser dine smukke billeder...:-)

  Held og lykke med jobstart i morgen. Det er vildt hårdt, men dejligt at starte igen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg drømmer mig altså også til lyse og varme dage - men vi er heldigvis på vej mod dem:) Tak for dejlig hilsen Maiken!:)

   Slet
 3. Smukke billeder Mille fra hvad der ligner en skøn måde at tilbringe julen på:)
  Rigtig god job-igen dag i morgen - selvom jeg ultimativt elsker barselslivet, så er det også godt at komme ud i voksen verden igen;)

  Kh Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mille, virkelig hård dag i går og gik ud som et lys på sofaen kl 20 ca, men dejligt at være tilbage, og kunne være afsted uden at skænke lille H mange tanker - Faktisk rart at mærke, at jeg kan blive " mig selv" igen - og så bare med et stk lækkerhed der venter på mig når jeg kommer hjem :)

   Slet
 4. Hvis du får mine ben, må jeg så få dit hår? ;) Nu gik jeg lige og overvejede page igen, og så ser man dit prinsesse hår. Wauw!

  SvarSlet
  Svar
  1. DEAL Malene!!! :D Jeg skal også til frisøren i nærmeste fremtid, den er alligevel lige blevet lidt for lang den manke..

   Slet
 5. Wauv hvor er du bare smuk på det billed. Det bør du altså hænge op i dit lille hjem.

  God fornøjelse imorgen med at starte arbejde igen imorgen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. P.s. Der var en snoning på strikketøjet, så jeg kunne ikke få den til at vende rigtig :D Håber det hjalp på det.

   Slet
  2. Tak Lis, både for din søde hilsen og for strikkeforklaring, jeg er imponeret over hvad du kan med de pinde!
   Noget af en lussing at starte på arbejde igen, men bestemt også dejligt! :)

   Slet
 6. Dejlige dejlige billeder. Så glæder man sig rigtig til forår og sommer. Uhmm..

  Rigtig god jobstart i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er altså ikke go til de mørke morgener. Nej bare tæer i sanddaler og hygge i haven - jeg glæder mig også <3 Tak for din søde besked Louise:)

   Slet
 7. Åh hvor ser der skønt ud, sikke et fint solskinsbillede af dig også! Rigtig godt nytår, og held og lykke med jobstarten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nina - Meget meget underligt da vækkeuret ringede - men dejligt at være igang, og jeg elsker at tegne, ligesom dig :)

   Slet
 8. Nu skal du holde op med de skønne rejsebilleder. Du giver mig akut rejsefeber:O)

  SvarSlet
  Svar
  1. :D jeg skal prøve at lade være, men uf hvor jeg altså glæder mig til sol og sommer og duften af lækkerier på grillen :)

   Slet
 9. Hej du:) Fine, fine billeder! Hvordan er jobstarten mon gået? Godt håber jeg:-) Hvor jobber du? Måske står det et sted, som jeg har overset? d:) Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten - Jobstarten har været hård som bare pokker og jeg er så træt, men det er også dejligt at være igang igen. Jeg bruger mit hovede på en hel anden måde og tankerne flyver rundt - jeg skal lige finde ud af den her nye hverdag, men når først jeg slipper af med trætheden bliver det godt :)Jeg arbejder som designer - har skrevet en lille smule om det i indlægget her: http://heltogaldeles.blogspot.dk/2012/08/lidt-skitser.html :)
   Kh og tak for din søde tanke omkring jobstart..

   Slet
 10. Sommerfotos <3 Årk, jeg vil på ferie straks, når jeg ser den slags billeder.
  Send mere solskin, tak!
  Ps. - Og sikké fin du er, i den kjole der - hothot.


  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg jeg siger også mere sommer nu - det er mørkt når jeg kører på arbejde og mørkt når jeg tager hjem, det er altså lidt trist..
   kh og ps Du er sød, Tak anne :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...