mandag den 31. december 2012

Skål i søde og bløde bobler til alle jer der kigger herind i mit lille univers!
Jeg har glimmer på neglene, samlet et højt tårn af kransekage og  fundet de høje hæle frem - Vi er helt klar til at springe ind i det nye år :) Jeg er spændt på at se, hvad 2013 vil bringe af skønne, inspirerende og fine oplevelser- bring it on!;)   
- Et STORT nytårsknus herfra og tusind tak fordi I læser med.
                                                               
 GODT NYTÅR <3

30 kommentarer:

 1. Kære Millle
  Du og dine kære ønskes også et rigtig dejligt nytår!! Tak for din søde hilsen hos mig, jeg nyder også MEGET at følge med hos dig. Selvom jeg ikke altid får skrevet, så læser jeg altid dine indlæg :-)

  Mange gode hilsener

  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :) - Jeg glæder mig til at blogges ved her i det nye år. Og følge dine nye projekter. Jeg selv ser også frem til hvad året vil bringe - Jeg kunne godt tænke mig nogle kurser ( gerne foto) , så jeg er ved at undersøge muligheder:) kh mille

   Slet
  2. Kære Mille. Blander mig lige... Camilla/Hunch har en fotoworkshop her først i det nye år, hvor jeg har meldt mig til - måske det var noget: http://camillatange.blogspot.dk/search/label/foto%20workshop
   Kh Anita

   Slet
  3. Tak Anita - Jeg ville MEGET gerne på deres kursus, men er det ikke noget med, at det er over to weekender og så i KBH - så kan jeg nemlig ikke lige få det til at fungere, desværre - synes det lyder så spændende, og er meget betaget af camillas billeder og stil.

   Slet
 2. Håber I havde en dejlig aften, Mille. Rigtig godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores aften var bare så hyggelig blandt skønne mennesker og lille H klarede den så godt. Søde Julia, jeg nyder at følge din blog, din stil er skøn og jeg glæder mig til at se mere her i 2013- tænk I har en lille fin pige på vej <3 Jeg håber vi får set hinanden i det nye år, du har så meget dejlig inspirerende energi. kh mille

   Slet
 3. Godt nytår:-) Håber i havde en skøn aften og at det nye år må bringe det du har ønsker om! Kh K ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt Nytår Kirsten - Tænk hvad det nye år vil bringe, mon ikke der kommer et dejlig og fedt job i din retning, jeg glæder mig til at se hvad du finder på. Nyder at kigge ind til din blog og glæder mig til at blogges ved her i det nye år. kh mille

   Slet
 4. Rigtig godt nytår Mille, jeg håber du havde en fantastisk aften;-) Jeg glæder mig til at se mere til dig i det nye år:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Ninna - Jeg elsker at efter jeg har mødt dig, kan jeg se din blog er SÅ ærlig. What you see is what you get - en smuk Ninna, der er nede på jorden og har en fed stil! Godt nytår fru Schou, vi ses.

   Slet
  2. Ej det var da noget af et kompliment Mille <3, det går lige i hjertet, tak:-) Og jeg kan sandelig kun sige i lige måde:-)
   Håber du er kommet godt i gang på job:-)

   Slet
 5. Jeg håber I havde en skøn aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Malene, det var en anderledes aften, nede for bordenden sad en lillebitte fyr i skjorte, min søn.. lidt vildt altså, bestemt en SKØN aften:)
   Malene din blog er absolut en yndlingsblog- er vild med dine glimt og fine detaljer - jeg er vild med dine mange indlæg. Det var dejligt at møde dig hos Julia, du virker så mild og dejlig og jeg kunne mærke, at du er en dygtig og passioneret lærer. Jeg håber vi ses i det nye år, virkelig. kh

   Slet
 6. Rigtig godt nytår Mille!
  Måske vi ses i det nye år :)

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Lou - det håber jeg. Michelle og jeg har aftalt nye eventyr og det kunne være super skønt hvis du vil med!!! Jeg er SÅ glad for at have fundet din blog og jeg er stor fan af dine modeindlæg, og den måde du kan flirte med et kamera. Jeg håber vi ses, med eller uden unger, er ret sikker på, at min lille H ville blive ret optaget af smukke lille A!! kh Mille

   Slet
  2. Jeg er super frisk på at joine jeres næste eventyr :)
   Hvor er du sød - tusind tak!
   Og vores unger skal da helt sikkert møde hinanden...

   Lou

   Slet
 7. Takker og også et skønt og kreativt nytår til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt Nytår søde Lis. Jeg nyder at besøge din hyggelige og kreative blog og har på fornemmelsen at der er ligeså hyggeligt og skønt hjemme hos dig som i det virtuelle rum. Jeg bliver altid så glad for dine søde beskeder. Tak for dem Lis, vi blogges ved. Kh mille

   Slet
 8. Rigtig godt Nytår. Glæder mig til et heltår med nye spændende oplevelser og udfordringer. Håber så meget at du får tid til at sende et glimt af dit liv ud i denne blogverden. Elsker billederne dine og den inspirition der kommer ud fra dem, smiler af dine kommentarer, ja nogle gange klukker jeg ligefrem.Jeg er altid en smule mere fyldt op når jeg har været på besøg her. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. årh - hvor er det søde ord, læste dem lige et par gange- tak søs!!! Jeg håber VIRKELIG også jeg får tid til at blogge, for har været så hyggeligt. din besked giver mig i hvert fald lyst til at fortsætte. knus

   Slet
 9. Godt nytår! Håber dig og din familie får et rigtig skønt 2013 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie - Glæder mig til det nye år. Det var dejligt at møde dig til Arla arrangementet, du er en af dem der har taget så godt imod mig her i blogverdenen. Du er både sød og fin! Jeg nyder at følge din blog og dine projekter- er så imponeret over dine fine ting. glæder mig til at blogges ved. kh

   Slet
 10. Godt nytår! Glæder mig til kaffehygge :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt Nytår Lisbeth - Og JA TAK tik kaffehygge og evt et kreaprojekt ved siden af. Hvis du har lyst kan vi tage i lædderiet en dag - så er der lidt at lege med, gad jeg virkelig godt. Jeg bliver meget inspireret af din lækre blog, er vild med det grafiske udtryk kombineret med mange farver - som i virkelig-VILD-med. Du er dygtig! knus og vi ses!

   Slet
 11. Ha et rigtig godt nyt år...vi blogges ved ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt Nytår Jette - Selvfølgelig blogges vi ved - jeg læser alle dine indlæg og er vild med dine flotte opsætninger og især din kunst, er så imponeret. Jeg drømmer om at komme på et kursus hos dig i dit fine atelie - og lære at male "lag på lag" på den helt særlige og fede måde, som du kan det!!! kh

   Slet
 12. Godt nytår kære Mille:-) Flotte negle:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Karina og i lige måde<3 Jeg glæder mig til at blogges ved og se endnu mere til dine flotte streger. Jeg synes din streg er helt unik, og jeg er SÅ glad for din illustration. Jeg har planer om mere fra din hånd i 2013!! kh mille

   Slet
 13. En stor nytårshilsen til dig kære Mille, jeg nyder at følge din blog og glæder mig til at se hvad 2013 har at byde på af spændende og inspirende indlæg fra dig :)
  Kh Anita

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...