søndag den 30. december 2012Jeg skal lige love for, at siden vi kom hjem fra de varme lande, har vi været hårdt ramt i den lille familie. Jeg af et stort uhyggeligt forkølelsesmonster, der har holdt mig godt fast til sofaen. Lille H af ømme tænder, der har ændret hans person til at være en lille skrighals, der konstant slår kroppen bagud som en buet banan, selvfølgelig i et et stort VRÆL. suk! Ja, og manden fik forleden mavesmerter og næste morgen viste han mig, meget alvorligt, en lille fingermålt afstand, og sagde "så tæt var jeg på at give op"... (!) :-o
Men i går trodsede jeg det hele, og lille H og jeg mødtes til kaffe og tulle-rundt-hygge i byen med min søde veninde. Det hjalp at komme lidt ud.
I dag har jeg fjernet alt julestads, vasket overflader i sæbe og lagt kransekagedej på køl til i morgen. Lige om lidt skriver vi 2013 - Tænk, så er der allerede gået et år!
Go' søndag til alle <3

24 kommentarer:

 1. I lige måde. Jeg har også pakket alt pyntet ned i dag og givet hjemmet den store tur med kluden. Tiltrængt! Nu kan man ligesom ånde igen ovenpå en fed jul. Dejligt. :) /Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt at få ryddet pynt af vejen, det letter helt - men det er samtidig også som om at der mangler noget - men jeg ELSKER også pynte-gøjl :D

   Slet
 2. Årh, øv også - er du sikker på det ikke er hans ører? Spørger bare, fordi vi oplever nøjagtigt det samme i øjeblikket med minstepigen, og efter et hurtigt besøg hos doktor, er jeg nu mor til hele to ørebørn -.-
  Rigtig godt nytår til Jer, og god bedring :-)
  Hæfter mig lige ved sidste billede, og er SÅ nysgerrig på, hvad der ser ud til at være, et super fedt hjem med spændende indretning - med andre ord, efterlyser et indlæg med "hele huset" :-D
  ...Ledte lige et af dine tidligere indlæg igennem, og ku' se, der var en anden (også en Trine, pudsigt nok), der også håbede på at se mere :) Lokke, lokke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det er tænderne, fordi jeg kan se to små hvide fortænder der er på vej, og hjørnetanden er kommet frem ( hvilket er underligt at det er sket i den rækkefølge:/) Men min store frygt er øreproblemer, så han har altid en stor hue på når vi er ude!
   Ja søde Trine - hihi måske jeg skal overveje et bolig indlæg i det nye år. Vi er dog ved at bygge badeværelse og entre, derfor synes jeg her er så halvt - men jeg skal nok knipse et par billeder fra vores ydmyge hjem :) Rigtig godt nytår til dig og dine, vi blogges ved i det nye år!:)

   Slet
 3. Sygdomsmonster gå væk!
  Her er også skrubbet og skurret, så vi er klar til at skifte år. Rigtig godt nytår, Mille!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også til dig Ida, håber vi ses i det nye år!

   Slet
 4. Uhm laver du selv kransekage??
  Håber I alle snart er helt ovenpå igen. Rigtig god aften imorgen, har I mon vilde planer eller står den på familiehygge??

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg forsøger mig - sidste år gik det rigtig godt- nu må jeg se om jeg kan gøre det efter igen... Vi skal være sammen med gode venner, som vi har holdt nytår med de sidste par år - men sidste år var min mave stor og i år sidder lille H med ved bordet, det er lidt skørt. Glæder mig til at se hvad det nye år mon bringer. Skal I være hjemme?

   Slet
  2. Jeg ÆLSKER simpelthen kransekage. Sidder ige nu og fryder mig over at vi fik resterne af den med hjem ;)
   Vi var ved nogle venner som har en lille gut på halvandet. Dejligt med nogle som forstod fuldstændig da Anton totalt overkørt tog sig en voldsom skrigetur. Hmm overstimuleret baby?? I think so!!
   Og ja, 2013 here we come

   Slet
  3. Min kransekage blev også lige som den skulle, jeg havde blandet lakridspulver i chokoladen, så der var en lækker eftersmag af lakrids og det harmonerede faktisk vildt godt med det søde marcipan.
   Selvfølgelig overstimuleret baby - h sov som aldrig før, det er mange indtryk for store og små, med bordbomber, fyrværkeri, mad, gæster osv..
   Dejligt I havde en go aften;)

   Slet
 5. Sikke fine billeder - fyldt med dejlig stemning. Det lyder ellers træls med sygdom, men der er vist en del i omløb for tiden - godt der stadig er overskud til at lave kransekage :D Elsker simpelthen de seje marcipanstænger, med blødt indre og lækker chokoladebund :D Så er det bare at håbe, der er rester til kaffen dagen derpå.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne - jeg er ved at være ovenpå igen, dog stadig med forbandet hoste æv. Men ja kransekage skal der til - og i morgen er dagen hvor man må snaske alt muligt usundt i sig, af alle dage, så er i morgen ok, ik?? :D
   Håber I får en skøn aften i Ålborg. Tanker til jer. kh

   Slet
 6. I stakler! Ja, sådan er det når mænd er syge;-) Nej, det er selvfølgelig også synd for ham! Jeg håber det går den rigtige vej nu - godt nytår.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. JA, dt var da virkelig TRÆLS for ham, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at smile lidt og tænke, at det var heldigt, at det var mig der tog fødselst-tjansen med Hector!!!:D
   Godt Nytår Christina - vi blogges ved! kh mille

   Slet
 7. Som altid er det smukke billeder Mille. Håber I snart er ovenpå igen - alle! Ønsker også rigtig godt nytår...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tina <3 Også godt nytår til jer! kh

   Slet
 8. Hahaha, det VAR da godt han ikke gav op! Håber I alle kommer på højkant til i morgen. Blomster, renhed, kaffe og frisk luft kan i hvert fald hjælpe mentalt.:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jeg også ret glad for, og det var så heller ikke værre, for han tog ud i en Jack Daniels brandert dagen efter sååå... :D Ja forår, blomster og lys kom hid, we are ready! Kære Maiken - håber I får en skøn nytårsaften. knus

   Slet
 9. Uha- ikke rart at komme hjem til sygdom. Ønsker jer alle god bedring- og godt nytår...

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Fie - Og Godt nytår til jer - håber vi blogges ved i det nye år!

   Slet
 10. Rigtig god bedring, - lad nu den omgang sygdom forblive i det gamle år, som snart rinder ud!
  Flotte stemningsfulde billeder, - der er ikke noget som friske tulipaner i december måned ;)
  Godt nytår til dig og dine!

  Hilsen
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen og også rigtig godt nytår til dig :)

   Slet
 11. Håber du er frisk igen, og at I får en hyggelig nytårsaften. Vi ses i det nye år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Julia og det samme til jer <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...