torsdag den 27. december 2012


De solrige billeder er ikke fra arkiverne, men sprit-nye billeder fra den sidste uge. - Imens I skovlede sne, tændte stearinlys, kogte grød til ris a la mande og holdt hinanden i hånden, rundt om et fint pyntet træ, sad vi i sommer-temperaturer og nød varmen, solen og hinanden. Et par dage før jul hoppede vi på et fly til Egypten. - Jeg elsker ellers julen, traditionerne og alt, hvad dertil hører, men da chancen bød sig, blev vi enige om at slå til, og har nydt den sidste uge sammen, bare os 3.

Af samme grund har der været stille på bloggen. Nu er vi hjemme igen, og jeg glæder mig, til at kigge rundt i bloglandet og se og høre om jeres juleaften.
Jeg håber, at I alle havde en dejlig juleaften med dem I holder af, fik go' mad, kys og kram og fine små pakker <3

33 kommentarer:

 1. Skønt skønt. Vi rejser derned d. 4/1 ;) Håber du har haft en dejlig jul. Kh Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh GLÆD jer Nina - der er garanteret sol og varme - uf, hvor vi nød at være væk sammen :) Hvor skal I hen?

   Slet
  2. Vi skal til Sharm el Sheikh - vores første charterrejse som familie og min mands første charterrejse ever! Lækkert hotel all inclusive, så jeg regner med at vi kan få slappet lidt af. Bare vejret er godt, så er jeg tilfreds. Hvor varmt havde I det?

   Slet
  3. Ej hvor lyder det hyggeligt! Vi havde også All inclusive - og lige netop på den her type charter, synes jeg det er helt perfekt ikke at skulle tænke på restaurantbesøg osv - der er bare mad og drikke når man (og børnene) har brug for det! Vejret var som en varm sommerdag, ikke for koldt og ikke for varmt og når solen gik ned, havde vi en trøje og langbukser på.
   Vores hotel var et stort resort og vi blev egentlig meget på hotellet - ren afslapning- det var en dejlig uge! Håber I får den bedste tur - glæder mig til at høre om det;)

   Slet
 2. Åh det gjorde vi også en jul, sådan helt spontant, og det var skønt med sol og varme!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Forresten hvor i Egypten var i?

   Slet
  2. Ja det var rigtig dejligt. Vi har rejst i julen en gang før og det er jo bare noget helt andet - men denne tur var tiltrængt.
   Vi var i en lille by uden for Hurgada - Der var ikke så meget by, nok mere hoteller. Men på denne tur kom vi kun for sol varme og 3-somhed, og det fik vi :) Håber I havde en dejlig jul Mette! kh

   Slet
 3. Hvor lækkert kære Mille!!! Sådan en tur kunne vi vist alle bruge her i mørket;) ser ud som om har haft det rigtig skønt:)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lige hvad vi trængte til - Jeg starter jo snart på arbejde, så skulle vi nå det, var det nu. Og det gjorde godt for krop og sjæl med sol, varme og lys.

   Slet
 4. Skøn måde at tilbringe de kolde stormfulde dage på. Bare ikke lige i midten af min jul. Ellers var jeg også modtagelig for at tage på sådan en varme ferie.

  Flotte billeder fra Egypten, det ser lækkert ud. Mmmm hjerte på drinken, det er vist ikke det værste :D

  Glædelig jul til dig, og velkommen hjem igen.

  kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved hvad du mener, og jeg ville også lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke havde en lille bitte smule hjemve selve juleaften, hvor man ved, at hele familien er samlet:) - men nu trængte vi til at komme afsted og så må vi tage revanche næste år. :)
   Kære Lis - jeg håber I også havde en dejlig og skøn juleaften i familiens skød:)

   Slet
 5. Skønt, fantastiske billeder! Jeg har også måttet erfare at det med at fare land og rige rundt med to små børn på bagsædet bestemt ikke udgør en fredelig og afslappet jul - næste år må det blive anderledes :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lisbeth - og ja, ved lige hvad du mener - det kan næsten blive for meget. Min familie bor i den anden ende af landet, så det er noget af det samme her.. Når man er på barsel går det nok, men arbejder man, forsvinder de få feriedage hurtigt i en bil, og man skal pakke sager, og vi skal også lige...Pyh!

   Slet
 6. Uhh, Mille - det ser bare skønt og lækkert ud!
  Velkommen hjem og glædelig jul (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kit - Og GlÆDELIG bagjul til dig - håber I havde den bedste juleaften. <3

   Slet
 7. Vi har også holdt jul i varmen, det kunne jeg godt finde på at gøre igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan vi også - til næste år skal vi dog bare være hjemme. MEN uf, hvor var det skønt at sidde i solen og bare være!

   Slet
 8. Velkommen hjem! Jeg kunne "helt og aldeles" også godt have brugt lune temperaturer og fusserne i strandsand. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken - og glædelig bagjul :) - Det var dejligt at gå ture ved stranden, men om dagen lå vi mest ved poolen, vi fandt nemlig ud af, at Hector var lidt for glad for sandkager;-/

   Slet
 9. Ih, det lyder skønt. Billedet med muslingen i hånden og tæerne i sandet vækker virkelig min rejselyst. Men nu er du kommet hjem, og så skal vi snart ses! Juhu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi skal - glæder mig til at se dig snart og høre om din jul, halbal, gaver og eksamen. Vi skrives ved!:)

   Slet
 10. Skønne billeder :) Håber I har haft en dejlig ferie - og velkommen hjem.

  SvarSlet
 11. Det ser skønt ud! Lige hvad man trænger til i den her gråvejrstid:) Så fint billede med konkylien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig skønt - vi lavede absolut ingenting udover at sole og spise... :)

   Slet
 12. Det lyder som den perfekte get-away :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ku' jeg gøre det igen lige nu sagde jeg ja uden at blinke!! :)

   Slet
 13. Hvor ser det dejligt ud!
  Håber I har haft en god jul og at I kommer godt ind i det nye år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke og i lige måde - håber I havde en dejlig juleaften <3

   Slet
 14. Har lige været inde på Instagram og har set alle billederne- og lille H i indkøbskurven- og også den lille mintgrønne "røver". Hi, og GODT NYTÅR!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er en lille røver med gimt i øjet :) Jeg er spændt på at se de små bisser når de er helt ude :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...