søndag den 20. januar 2013
Dagen i går var "bling-bling" og farverig! Jeg tilbragte formiddagen sammen med Julia og "Penelope"- en SMUK mannequindukke fra 50'erne, som jeg på fineste vis har adopteret af Julia. Adoptionens pris var lidt håndører og så fik vi frokost på café Glad :) Vildt hyggeligt! - Vi tog ud til Terminalen i Viby, hvor vi begge gjorde et par skønne fund - Jeg købte pungen og glasfadet på billede 5 - Jeg fandt også en skattekiste af en sykasse - den skal I se en af dagene, den fortjener sit eget indlæg!

I dag er jeg alene hjemme med lille H - vi skal vidst bare søndags-hygge-dase :)
Rigtig god dag til jer!  <3

25 kommentarer:

 1. Jeg ønsker mig akut plads til et tøjstativ, når jeg ser dit. Vi får vel Penelope at se, når du har stylet hende, ik'? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Vi har faktisk heller ikke plads, men har argumenteret længe (!) og så fået det presset ind.. jeg er helt vildt glad for det;) Og JO - I skal se Penelope i fuld figur, lige nu står hun og er lidt nøgen og den slags kan vi jo ikke have her!! :D

   Slet
 2. Den der terminal MÅ jeg bare besøge en dag! Det ser så spændende ud :-) jeg skal vist ha gjort alvor af at besøge min gamle veninde som bor lige udenfor Århus meget snart

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Mette, kan du så pakke tasken og komme afsted!!! :D

   Slet
 3. Jeg ønsker mig også et tøjstativ, dit heldige asen. Du må have været god til at argumentere på det punkt, ti hi..

  Skønne køb og din mannequin er såå skøn.

  Ønsker H og dig en dejlig søndag med masser af hygge.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lis - tøjstativet er fra Hay og jeg har købt det for længe siden, det er dog alligevel pænere end det er praktisk. Jeg synes det er lidt for bredt til mine bøjler, men jeg kan godt lide at have lidt tøj til at hænge fremme - så er det lidt nemmere at finde det man har lyst til at tage på :) Jeg er rigtig glad for dukken, har i lang tid ønsket mig sådan en dukke, så da Julia satte sin til salg slog jeg til :)
   Håber I får en dejlig weekend - kh mille

   Slet
 4. Jeg ble så sjarmert av Penelope - er svak for utstillingsdukker ;)
  Ha det fint !
  Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih ja, hvor har du også nogle fine dukker - det må være en fælles svaghed :) Tak for din besked, håber vi blogges ved :)
   kh mille

   Slet
 5. Åh hvor ser din lille fyr bare sød ud med de to små bisser der stikker frem!
  Lækkert kig ind i soveværelset. Jeg kunne godt ønske mig BÅDE dit tøjstativ + alt det der hænger på det samt din fine drømmefanger:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Cecilie - vores soveværelse kunne godt trænge til en kærlig hånd og lidt fornyelse, men tøjstativet og drømmefangeren skal blive, hvis jeg får lov at bestemme :)
   Håber I får en dejlig weekend <3

   Slet
 6. Fantastiske billeder - specielt af din lille lækkermås :o) Og der er nu ikke ret meget bedre end en god loppetur i dejligt selskab :o) God søndag til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - lille H' er begyndt at vinke, meget, længe, hele tiden og de to stolte forældre gør det heller ikke bedre ved at vinke igen - meget længe, hele tiden :D
   go weekend til jer!

   Slet
 7. Bling bling og farverige dage er de bedste!
  Glasskålen er virkelig fin - og det er dine lysende bogstaver på billede et også.


  Highfive til Hector :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak michelle, Bogstaverne har vi engang fundet i en skrotbunke, så er man på det rette sted på rette tid:) Glæder mig til at se dig snart!

   Slet
 8. Fine fine billeder. :)

  Din skattekiste glæder jeg mig til at se mere af. Jeg har selv været på genbrugsjagt de sidste par dage, men har vist hverken haft held eller tålmodighed med mig, da der kun kom en lille vase af tysk keramik med hjem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken :) Jeg glæder mig til at vise jer skattekisten, synes den er helt genial. Synes lidt det er sådan, at hvis man tager ud og gerne vil finde noget lækkert så kommer man tomhændet hjem, men så er der alligevel de gange, hvor man er heldig.. Jeg er lige kommet hjem fra London troede jeg skulle købe en masse til mig selv, men jeg fandt ikke noget som helst og var helt ærgerlig :)
   Go weekend til jer!

   Slet
 9. Dejlig billeder!

  Og altså, den der prikkede kjole på dit tøj stativ - wauw!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den prikkede kjole gør mig altid i godt humør, jeg har fået den af min veninde, hun har købt den i en vintage butik i Amsterdam, og hun forærede mig den på en helt almindelige onsdag, med meget søde tilhørende ord - jeg skiller mig aldrig af med den :)
   Rigtig god weekend til dig.

   Slet
 10. Årh jeg må også snart ud til terminalen. Måske jeg alligevel skulle vente lidt, nu du har snuppet de lækre sager ;-)
  Olsen Banden, en glad dreng, der giver high five til bloggen og ny mannequin så må weekenden hvis være fuldendt ;-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde besked, sidder og smiler :D, weekenden var fuldendt - de går alt for stærkt de weekender - Håber du får en go' en :) kh

   Slet
 11. Dejlig weekend. Det nederste billede er skønt, hvor bliver han stor :-) Jeg bliver lidt nærig når jeg er forbi terminalen, synes tit priserne er høje, men det er måske kun en studerendes syn på sagen ;-) I hvilket program redigerer du mon dine billeder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja H er alerede en stor dreng der kravler på trapper ( gisp) og rejser sig op - tiden flyver... Jeg er enig med dig marie, priserne kan være skruet i vejret, men synes også man kan være heldig med nogle ting, hvor prisen overasker positivt! ) Jeg redigerer mine billeder i photo editor online samt picmonkey - det kan godt lukke ned, hvis jeg har for meget i gang på en gang. Hvad med dig?

   Slet
  2. Jeg bruger også picmonkey :-) synes bare dine billeder er så smukke :-)

   Slet
 12. Så utrolig fin blogg du har :) Jeg kom over din blogg igår, og har nå lest gjennom alle dine bloggpost. Du skriver så godt og tar de fineste bilder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde besked Therese - en besked som din varmer <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...