søndag den 2. december 2012

Små grafiske fimo-prismer!
Fredag aften var jeg alene hjemme - så den stod på nem aftensmad, fjernsynslyd i baggrunden og fimo i flere farver. Det blev til de her små grafiske prismer, skåret fra hjemmelavede skabeloner. Det tager lidt tid at skære de små hjørner pænt ud, og helt lige blev det heller ikke, men nu hænger de både her og der. Jeg er vild med pynt, nærmest på den Gertrud-Sand-agtige-måde, og det her pynt får også lov til at hænge efter jul, den slags pynt er jeg særligt vild med ;)

Billedet af de tre svømmere i "opstilling" er købt af Karina, der laver de fineste ting - du kan besøge hendes blog lige her.
Den lille fod blev foreviget, da Hector var 2 måneder gammel, og trækassen lavede jeg i sommer. - Den er stadig på min top 5 liste af google søgeord, hvor folk finder herind til mit lille blog-univers. Jeg tror, der er alt for få "trækasser med låg" i forhold til efterspørgsel ;)

Der ligger et tyndt og fint lag sne i farmorhaven, det er første søndag i advent, og i aften får jeg besøg af en veninde fra Odense. - Det blir' en go' dag! ;)
Go søndag derude!

16 kommentarer:

 1. Rigtig fint resultat med FIMO- måske jeg skulle prøve det af ?- har forsøgt med lignende grafiske mønstre i skind, men mit værktøj er simpelthen ikke godt nok- jeg er langtfra tilfreds med resultatet...
  God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde faktisk tænkt det samme med skind, men nu har jeg siddet og klippet de små juletræer i skind og det tager virkelig lang tid, så det her materiale er helt klart bedre til min tålmodighed:) også go søndag til dig Fie ;)

   Slet
 2. Wauw Mille, hvor er de flotte! Super cool farve, og fed idé at hænge dem på væggen. (og så er jeg da helt vild med jeres badeværelse... I want!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita:) - badeværelset er relativt nyt og vi er ved at gøre det helt færdigt og finde ting der passer ind, selvom det "bare" er et toilet :)

   Slet
 3. Hvor er de smukke Mille, du er bare så kreativ. Super flot badeværelse med kasse og billeder.

  også en skøn søndag til dig.

  kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lis - dine søde kommentarer gør mig så glad <3

   Slet
 4. AJ hvor er de bare flotte. Sikke en god idé Mille:-) Tak for din søde mail ivørigt og printet passer jo bare perfekt hos dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Printet passer perfekt ind Karina, jeg er SÅ glade for det!! - Og Hasse synes også det er rigtig fedt - han havde set det et sted, og det er altså en kompliment, for han er ellers ikke typen der lægger mærke til den slags;)

   Slet
 5. Hvor er de bare fint - super idé :-)

  SvarSlet
 6. Du er altså et kreativt multitalent Mille - de er virkelig flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er altså vildt sød Lisbeth!!!;)

   Slet
 7. Så har du ændret billederne i højre side- fine billeder Mille!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) - Ja i går aftes stod den på kaffe og fornyelse på bloggen:) Jeg ved ikke om jeg er færdig med at rette til, er glad for du synes om det :)

   Slet
 8. Hej Mille!
  Hvor er de bare smukke! Og så super anvendelig på SÅ mange måder, fantastisk idé. Er helt vild med den mint grønne! Lækkert badeværelse og luksus kunst på væggen :-) ha en dejlig dag!

  SvarSlet
 9. Smuk toiletindretning : ) Et lidt uventet spørgsmål måske.... men hvad er det for et toilet?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...