lørdag den 1. december 2012

24 dage med skønne pakker!Nu er den her, december måned, sprængfyldt med hygge, Jubii!! :) Jeg er ikke længere på barsel, jeg er gået på ferie og manden har netop startet sine 10 ugers barsel. Det må betyde, at jeg kan blive liggende og sove længe hver morgen ik'!!? ;)
Dagen har vi startet med klatkager, stearinlys og Hectors julegave fra min søster, i form af en SKØN pakkekalender, hvor vi hver dag kan fjerne små stykker tape og guldpapir, og gå en tur down memory lane fra de første 8 måneder af Hectors liv - De fineste sider der til sidst bliver Hectors lille bog. TAK Søs!
Glædelig første december til alle <3

19 kommentarer:

 1. Wauuu... Det er godt nok en flot og gennemarbejdet kalendergave til Hector - det kreative ligger i familien ser jeg! Og der ser ud til at have været en dejlig morgen. Man bliver bare i bedre og mere jule-agtigt humør, når der ligger sne udenfor synes jeg - SÅ SKØNT!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er simpelthen bare hygge- vi har de sidste mange år haft en juletradition med kalendergaver til hinanden men i år synes vi ikke lige at tiden var der ( læs pengene;) ) men så har hun alligevel siddet og lavet lidt krea til Hector - bare dejligt og rørende at åbne de første sider i morges :)

   Slet
 2. Sikke da en SKØN bog :) Sådan noget som man vist ikke selv helt har overskud til??
  Glædelig 1. december søde Mille.

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Anne - inden Hector kom til verden tænkte jeg på at lave det ene og det andet til ham men jeg har ikke selv fået lavet barnets bog og derfor er det helt særligt at åbne de små sider- en dejlig overraskelse :) selv glædelig første december til dig og skønne lille a!! Kh

   Slet
 3. Hvor lyder det BARE hyggeligt :-) og så fin en gave!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg skal virkelig også dy mig for ikke liiiige at åbne et par af de næste sider :)

   Slet
 4. Hvor er det bare fint. Rigtig glædelig december til jer.

  SvarSlet
 5. Øj, sikke hyggeligt :D Der er intet som at have en pakkekalender at se frem til i gennem hele måneden!
  Glædelig 1. december.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt, det ved jeg du/ i også er med på, masser af gaver i december - det er hygge. Og jeg nyder stadig godt af gaven fra jer- forledenfik vi ovnbagte laks med fintskårede nødder fra pakken- mums!! Go aften Kh

   Slet
  2. Ja, decemberhygge kan vi ikke få nok af! Dejligt at høre, at sagerne kan bruges - lyder lækkert med laks og nødder :D

   - Anne

   Slet
 6. Årh hvor er det en fantastisk pakkekalender - og søster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig en personlig gave - både Hasse og jeg glæder os til at se dagens side, og lille H hjælper med at pakke op ( eller river i båndet!:) )

   Slet
 7. Super fantastisk idé! I har godt nok nogle gode krea-gener I jeres familie ;-) Hvor er han dejlig, din lille H!

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig og personlig gave, kender godt til de mange planer FØR baby, men sådan en kær lille en tager jo tid... Jeg arbejder stadig på min bog til Karla...
  Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det betyder også meget for mig, at min søster har lavet det til mig/os - Hun er vildt go til at sidde og nørkle med papir - Har desværre ikke tålmodigheden og slet ikke til at lave det SÅ fint. Bestemt en skøn gave!

   Slet
 9. Sød søster, sikke en skøn ide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig søster , den bedste ( og eneste;) ) søster!!! Go søndag til jer Camilla!;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...