onsdag den 28. november 2012

Gaver med posten!Novra, jeg er heldig!!;) - Hvis jeg ikke helt var i julestemning før, så er jeg det i hvert fald nu! Alle de små ting og fine øreringe, var jeg heldig at vinde inde hos Anne & Kit der har bloggen "Venter på vin". De to søstre har så mange fine små indlæg i deres hyggelige univers, og de har begge en herlig måde at skrive på - bloggen får mig ofte til at smile, kig forbi dem her. ;)
- Tusind tak Anne og Kit for de lækre sager! :)

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja I KNOW!!! :) Chokoladerne fik hurtigt ben at gå på!;)

   Slet
 2. Velbekomme, Mille. Det var sgu sødt skrevet.
  Vi takker og bukker (:

  - Anne & Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mig der takker - virkelig lækkerier at få med posten!;)

   Slet
 3. Hejsa. Hvor har du været heldig.... Sådan en pakke kunne jeg godt bruge.
  Kh Anja.

  SvarSlet
 4. Mums!

  Hvis du har mod på endnu en gave, kan du kigge forbi min blog og deltage i min give away. Der er et sæt af mine håndlavede, grinende nisser på højkant!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...