mandag den 26. november 2012

Gamle ting i nye hænder!Et lille uddrag af de fine ting jeg fik med hjem i fredags. Der er stadig et par lækkerier, som jeg må vise jer senere! ;)

#1 En rund sort tepotte. (Jeg har drømt om en stor keramisk tepotte, siden jeg tegnede Maries illustration)
#2 En lille håndmalet skål, til samme formål som denne.
#3 Gafler med mønster.
#4 Retro smørebrætter til at stille potteplanter, lys og diverse på.
#5 Petrolfarvet potteskjuler, en dyb Egersund tallerken og en laksefarvet Royal Copenhagen skål.
#6 En lille træelefant der kan vippe frem og tilbage.

Den lille søde elefant var et hit i ca. 4 minutter - så var den desværre allerede uinteressant, og den kommer nok mere til at stå til pynt på Hectors værelse, fremfor at blive leget med...(suk) :) I dag væltede han en pose med tomme flasker der stod i gangen, og formiddagen er gået med, at lege med alle flaskerne. Der er blevet pludret, grinet og hvinet ude fra gangen, hvor flaskerne flød rundt på gulvet. Så meget for fint og lækkert trælegetøj, bare der er nogle tomme flasker!... :)

24 kommentarer:

 1. Wiiiiiiiii nogle skønne ting og den der elefant er da skøn, og Hector jamen han er da bare for dejlig!!!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke bare nogle fund!? Og jeg har jeg endda gemt det bedst til sidst- skal bare lige have taget billeder :)

   Slet
 2. Lækre ting du har fundet .. Nogle ville jeg da gerne have :D

  Sådan er børn, det er ikke alverdens dyre ting der tiltrækker, næe flasker, grydeskeer og piskeris, så går tiden meget bedre.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt at vide- så bliver det nemt ( og billigt) med julegaverne- flasker har vi , så får han en grydeske og et piskeris:) det er sjovt som små ting kan være MEGET interessante- jeg kommer til at smile stort af hans leg:)

   Slet
 3. Hold op hvor er han bare nuser din dreng:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ninna :) han er også det bedste design jeg har været med til:D

   Slet
 4. Fine ting du fik med dig hjem fra genbrugsjagten. Og så er ham Hector da en nuttet charmetrold!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusin tak Maiken :) og ja, det er ikke altid jeg finder noget- men jeg fandt virkelig mange ting! Jeg har købt noget tøj som jeg vil forsøge at vise på... Hmmm hvis jeg kan få en til at tage et billede og hvis jeg tør:)

   Slet
 5. Sikke en lækker kneijt :-) Den elefant vil også gøre sig godt som pynt. Mine spilopper har også altid elsket tomme flasker. Ja ja så meget for fancy, flot og lækkert legetøj...
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line :) og jeg anede ikke det med flakkerne, men de skal i hvert fald ikke afleveres de næste par dage for han har bare hygget sig hele dagen- fantastisk at følge:)

   Slet
 6. Hold da op, for en lækker lille røver som ligger der på nederste billede :O

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak kit:) han gør mig sg* også så glad den lille fyr:)

   Slet
 7. Fine ting mille, bliver da helt misundelig på den der Egersund tallerken. Og Hector er da alt alt for lækker, ligner en der er ude på ballede;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ik!? Jeg synes også printet på den tallerken er så fint- men altså det sidste vi mangler er godt nok tallerkener- kunne bare ikke gå forbi den..:) tak theresa!!:)

   Slet
 8. Hvor er det dejligt at se, at lille Hector har arvet dit "glimt i øjet" Mille :-) Meget fine ting. Jeg kan særligt godt lide tepotten og smørrebrædder. Jeg glæder mig til at se, hvad du mere fik med hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh det var sødt sagt- tusind tak Tina !!:)
   Jeg synes også rigtig godt om tepotten- normalt laver jeg bare en kop te- men har man besøg synes jeg det er dejligt med en tepotte- skal dog have anskaffet mig en tehætte så det kan holde sig varm noget længere. Håber jeg kan få taget billeder i den her uge for jeg har gemt det bedste til sidst :)

   Slet
 9. Så fine ting, Mille. Sikke en god skattejagt, I har været på :) Have anskaffet en tehætte, siger du? Den laver du vel bare lige... ;-) Selv jeg har lavet en og anden tehætte i min tid, så du må kunne lave en super lækker én!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du siger noget Janne... Måske jeg skulle sy den. Ville da gerne se din version;)

   Slet
 10. Sikke nogle fine ting :) Er helt vild med tepotten - og med charmetrolden på nederste billede, han er da vildt kær...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita - Vi er også ret glade for ham herhjemme, ja altså også for tepotten :)

   Slet
 11. Årh, nogle fine ting! Og hvor er det bare typisk, at din søn ikke vil lege med det "pæne" legetøj. Her har vi købt fine ting fra Bobles osv., mens min søn har solgt sin sjæl til Fischer Price og alt der er grimt, plastik-agtigt og larmer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja legetøj med lyd hitter "desværre" også her :) Der er mange tanker, som jeg gjorde mig inden jeg blev mor, som der altså lige måtte ændres lidt på, og det med trælegetøj vs. plastiklegetøj er altså en af dem! ;)

   Slet
 12. Åhh hvor er Hector skøn og den der træ elefant er da også bare super fin.

  Er lige blevet fastlæser - har fundet dig gennem Michelle (Oh you pretty things:))

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lou - hvor hyggeligt, og tusind tak!! Dejligt du fandt herind, håber vi blogges ved!! ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...