søndag den 25. november 2012

Jeg tror rigtig mange vil mene, at vi slet ikke har brug for flere små ting her i det lille dukkehus;) - Men, som så mange andre, så elsker jeg altså, at boltre mig i gamle vintage ting og sager! Og som billederne viser, var jeg i fredags på en skøn tur med Michelle, hvor vi besøgte genbrugsbutikker i udkanten af Århus. Jeg fik en masse fine ting med hjem, som jeg viser i løbet af ugen. Man kan, efter min mening, ikke blive lykkelig af materialistiske sager, men jeg var dog helt høj fredag aften, da jeg kiggede på mine kup:)
I dag er det søndags-indehygge-vejr, jeg har startet et strikkeprojekt op, og sidder koncentreret, med tungen i den ene mundvig og kæmper med pindene!
Go' søndag til jer!

13 kommentarer:

 1. Det ligner et fantastisk togt. Jeg har et hæfte med en side næsten magen til den, du fremviser med alle adresserne. Jeg er bare aldrig nået rundt til dem alle ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nåede faktisk heller ikke rundt alle steder og nogle steder havde lukket da vi nåede frem, men det var ok, for man kan være helt mættet til sidst og slet ikke se forskel på guld og skrammel :) men det er rigtig godt med lidt forarbejde og sådan en liste, så man bare kan køre fra sted til sted- det var en rigtig hyggelig tur!:)

   Slet
 2. Jeg synes det ligner en hyggelig tur, både med frokost i bilen og mange gode billeder af ting som måske kunne ændres til .... tja hvem ved.

  Glæder mig til at se dine køb.'


  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare rigtig hyggeligt- der var også godteposer, runde chokoladeplader og danskvand indblandet- det var en skøn dag, hvor vi ud over en masse fund fik snakket og grinet:)

   Slet
 3. Nøjagtig samme plan har jeg og en veninde, men hvor er det svært at finde en dag, hvor begge arbejdende småbørnsmødre kan ;-)
  Sidst jeg tog til Aarhus Klunserne tog jeg min lille søn med - og nøj, hvor han syntes det var spændende, indtil vi gik op til lamperne i den øverste, yderste afkrog - så blev det lige pludseligt uhyggeligt: "Passer du på mig mor?!" Hviskede han, nåååårh, altså ^.^

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - hvor er han SØD :) - og det er da også deroppe man tænker- at nu har vi vidst set det hele og skal videre!;) Men vi fik nogle rigtige gode ting med derudefra. Kender godt det med at dagene flyver afsted og det kan være svært at finde en dag, hvor man kan tage afsted hele dagen- men uf hvor er det altså hyggeligt- og lidt spændende, hvad man får med sig hjem:)

   Slet
 4. Jeg havde luret hos Michelle, at I havde været på tur, og var helt misundelig - det ser super hygsomt ud :-) Jeg glæder mig til at se, hvad I fandt af gode sager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var Michelle der var co-driver og jeg styrede bare hen hvor hun sagde:)- simpelthen så hyggeligt, og så fandt vi et lagersalg på turen, det måtte vi også lige se nærmere på. Glæder mig også til at vise mine sager- synes virkelig jeg var heldig!;)

   Slet
 5. Jeg var også på genbrugsjagt med en veninde forleden - så hyggeligt! Glæder mig til at se dine kup Mille. Hvis jeg kender dig ret, er de lige i øjet! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt, jamen så må du da også have nogle fund at vise frem!? ;) Jeg skal lige se, om jeg ikke kan få taget et par billeder enten i dag eller i morgen!

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg smutter med jævne mellemrum en tur ud til Århus klunserne, og så sent som den anden dag stod jeg også og kiggede på den fine kop med de lyserøde prikker, og tænkte at hvis der havde været mere end en havde jeg købt dem:)Der findes ikke noget bedre end at have en hel dag til rådighed hvor man kan køre fra genbrugs til genbrugs. Det er fantastisk:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi hvor sjovt- jeg synes også den er SÅ fin- min tanke var bare at jeg sjældent drikker noget af små kopper- som oftest drikker jeg kaffe og the af store glas- men lige netop den lille prakkede sag har jeg fortrudt en smule jeg bare lod stå- for jeg kunne måske have pyntet en lille blomst deri eller noget- men ærligt så har jeg mange nips - så jeg skal lige tænke lidt over om jeg VIRKELIG ikke kan leve uden:) go aften til dig Cecilie :)

   Slet
  2. Arg den her iPad vil ikke som jeg- håber teksten gir mening- det er selvfølgelig prikkede og plantet ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...