torsdag den 22. november 2012

A glimpse of November!

Solen skinner, og jeg er blevet inviteret på date af en skøn veninde. Først skal vi spise lækker mad hos Kowloon, som jeg synes er et af de mest autentiske kinesiske spisesteder i Århus - Det er GUF! Dernæst skal vi høre dansk musik i Musikhuset og synge med på linjer som "Livet er fedt, men vi lever for lidt", "Men når jeg nu savner dig, hvordan kan du så undvære mig" og "Kys det nu, det satans liv..." Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig??! ;)

#1 Stiklinger fra en smuk novemberkaktus- der forhåbentlig vil slå rødder, så den kan plantes og blomstre fint hvert år i november.
#2 og 3 Hjerter og glimmer - "Der er ikke længe til...":)
#4 Nyt garn til et enkelt projekt - Jeg er absolut ikke en strikkehaj, men jeg bliver meget inspireret af alle jer, der er!
#5 Søde Marie fra Luft under vingerne spurgte, om jeg ville tegne en tegning til hende - og disse små streger blev til - Marie er nemlig så dygtig med garn, og jeg er altid imponeret over de fine ting, hun strikker og hækler.

Go' dag til jer!

26 kommentarer:

 1. Lækkert med lidt glimmer på på en grå torsdag... Og du har da helt sikkert ramt plet med den illustration til Marie:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså Fie, jeg brugte i hvert fald 10 minutter på at nå frem til overskriften på den lille billedserie - "glimmer på en grå torsdag" lyder sødt - skriver altså til dig næste gang jeg "går i stå"! ;)

   Slet
 2. Så fine hjerter... Er drt mosgummi du har brugt?

  Lækkert garn og fin tegning

  Ville ønske det var mig der skulle høre Brandt/Helmig fusion:-) ha' en go' aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm hedder det mon det... det er sådan lidt gummi agtigt, faktisk havde jeg svært ved at få limen til at hæfte på materialet men så tog jeg en anden lim. Jeg har engang købt det i panduro - men mener også man kan få det i tieren..

   Koncerten var bare rigtig go - man gik derfra og var sådan helt glad, vildt hyggelig aften! :)

   Slet
 3. Åh ha hvor lyder det som en skøn november. Er helt misundelig. Herhjemme elsker vi også kowloon, lækker og billig mad. Kan ellers også anbefale orientalsk køkken - det er virkelig også lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Kowloon er virkelig et hit - Kender ikke Orientalsk køkken - men det skal helt sikkert prøves, mon de også bringer ud!? How kowloon får jeg altid en af supperne og så deres 5 ruller med sur/sød sovs. Uimm!! :)

   Slet
 4. Søde skønne julehjerter, der lyser af jul. Negle som matcher :D
  Ønsker dig en dejlig aften i musikhuset.

  Bare jeg var Marie, for den er rigtig smuk din tegning. Sådan en kunne jeg godt ønske mig.

  Kh.Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lis , hvor er du sød!! - Vi havde en skøn aften, det er dejligt at tage ud med en veninde og senere vende hjem til en lille baby der er puttet og sover sødt :) Og så var musikken skøn - Thomas Helmig og Steffen brandt havde lavet et par sange sammen og jeg er vild med de danske tekster.

   Slet
 5. God fornøjelse i aften - perfekt med glimmer dertil!

  Og fantastisk tegning, Mille!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - Jeg synes det er vildt hyggeigt at sidde med de små illustrationer - Og ja, Glimmer skal der da til! :)

   Slet
 6. Sød tegning, du er dygtig med en pen. Skønne hjerter og negle, mon man nogensinde bliver træt af glimmer...? Hvor er den fine leopard-taske/-mulepose fra?
  Og jeg håber, at du har en skøn aften med dejlig musik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina :) Vi havde en dejlig aften - virkelig skøn! Og tasken har jeg købt i kina til sølle 15 rmb, ca 10 kroner - Jeg er vild med leo og på tasker er det ingen undtagelse, den er godt nok uden fohr - men pyt- til de penge ik! ;)

   Slet
 7. Du er bare så dygtig Mille - skønne hjerter og virkelig fin tegning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lisbeth - dejlige ord, der betyder noget, fordi jeg os' virkelig synes dine kreative sysler altid rocks! ;)

   Slet
 8. Åh hvor kan jeg bare godt li dine tegninger! Jeg sukker stadig over den Maiken vandt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne - Jeg synes det er hyggeligt at illustrere små ting fra hverdagen i streger og jeg er begyndt at holde helt af hende den lille dulle :)

   Slet
 9. Skønt med hjerter og glimmer. Og tegningen er super skøn :)
  Rigtig god weekend,
  Ax

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og også go dag til jer - har lige "besøgt" dig :) Kh mille

   Slet
 10. Fine julehjerter - og altså, hvor er det bare en vidunderlig tegning! Så fint og gennemført draperi i kjolen, du fører godt nok den pen sikkert!

  SvarSlet
 11. Meget fine julehjerter. Kan godt mærke julen er ved at have sneget sig ind på mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også her - meget snart skal julekassen hentes op fra kælderen:) Jeg tror især jeg er klar på juletamtam i år, hvor jeg barsler og er hjemme, så er der rigtig tid til at julehygge! ;)

   Slet
 12. Hvor ER det en fin tegning! Jeg er så imponeret :)

  SvarSlet
 13. Jeg er så glad for den tegning! Og i dag har jeg endelig fået den i ramme, nu skal jeg bare finde den helt rigtige plads. Og så viser jeg frem på bloggen :-) (og tak for link til mig, det var sødt af dig)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor godt Marie - Jeg er glad for at jeg fik lov at have frie tøjler og du så tilmed blev rigtig glad for den - jeg var spændt! Glæder mig over at den må få en plads hos jer. Go søndag ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...