tirsdag den 4. december 2012


Kassen med julepynt er hentet op fra kælderen, og det var bare så hyggeligt at gense de mange små juleophæng og ting, som jeg har samlet gennem tiden. Det hele var pakket sirligt i silkepapir, og det var faktisk helt en overraskelse, hvad der gemte sig i hver enkelt pakke. Og ikke nok med det, så fandt jeg sørme også en papirspose fyldt med karameller..uim... Kan den slags mon blive for gamle!!? :)

Ja, og så har I måske lagt mærke til, at der er sket lidt ændringer her på bloggen:) - Jeg syntes, at her trængte til lidt "rengøring" og fornyelse. Jeg håber, I også synes om de nye rammer:)
Tusind tak fordi I læser med her hos mig, og for de mange søde kommentarer, jeg bliver så glad for, at I tager jer tiden og nyder hver og én!

13 kommentarer:

 1. I'm happy i found your blog!! Anne from (kersjes.blogspot.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. I am glad too! Welcome Anne, I am exited to follow your blog and all your great DIY tips ;)

   Slet
 2. Fin idé med at hænge vedhæng i den trearmede lampe. Det har jeg slet ikke tænkt på og noget fint julepynt du har fået samlet dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når julekassen først er hentet frem så bliver der pyntet OVERALT og den trearmede lampe stod og så ensom ud - det sjove er, at når man piller alt pynten væk igen, så er det lidt som om der mangler noget :)

   Slet
 3. Jeg kan lide, ja jeg kan! Så fint med det nye blogdesign.

  Og så er det første billede i dette indlæg lige til et boligmagasin! Jeg er misundelig på dit døde dyr, hehe. Og så er det altså virkelig hyggeligt med julepynt. Jeg har lige købt et juletræ - og det er alt, alt for stort til vores lille lejlighed. Ups.

  Og ja, jeg er med på kaffe snart. Måske i næste uge? Jeg sender dig en sms.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubi jeg er glad for du synes om det - jeg sad og rodede rundt og nu skal jeg vidst bare sige - sådan fint! Synes der er vildt mange flotte blogdesigns - Jeg vil gerne have noget helt enkelt og pænt men jeg er jo stadig en "pyntepige" :)
   Jeg glæder mig til at ses, en dag i næste uge lyder super. FEDT I fandt et juletræ - knipser du ikke et par billeder ;)

   Slet
 4. Hvor er det nogle skønne stemningsbilleder - december er bare så hyggelig. jeg bliver også selv helt barnligt forundret, når jeg hvert år genser de mange fine ting, man har samlet gennem tiderne. Glædelig december! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk lidt sjovt - jeg tænker sådan, nårhh JAAA, den har jeg også og så er tingene ved at have en bestemt plads her i huset - December og de mange traditioner, det er altså ret skønt ;) Også glædelig december til dig Katrine :)

   Slet
 5. Jeg kan godt lide dit nye design - farverigt og personligt, men stadig stilet!

  Fine stemningsbilleder - julepynt sætter en god stemning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. FEDT - Tak Tina, det var lige det jeg sad og tænkte da jeg legede med det. Jeg falder pladask for alle de helt rene blogs - det ser SÅ stilet ud, men selvom jeg er virkelig vild med det ka' jeg vidst ikke løbe fra alt mit nips og ting og sager - så lidt "gejl" måtte der på :)

   Slet
 6. Så fint det er dit nye design - enkelt og stilet. I like :)
  Ha en skøn dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita - det er jeg rigtig glad for!!! Også skøn dag til dig - her skinner solen og jeg ska vidst et smut ned i byen ;)

   Slet
 7. Dejlige dejlige billeder Mille:-) Som sædvanlig. Og skøn kjole i det andet indlæg. jeg elsker kjoler

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...