onsdag den 5. december 2012


Lidt billeder af køb jeg gjorde da vi var på vintage-eventyr. En viscose-kjole med små vinterblomster og så den smukke lædersag af en taske til kun ( hold nu fast) 40 kr!!!! Det er absolut årets bedste genbrugskup!;)
Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en lidt genert "model" på billederne - Men jeg øver mig, jeg ville ønske jeg turde stille mig selvsikkert op som fx. MichelleIda eller Lou!!  ;)

Go' dag til alle <3


45 kommentarer:

 1. Ved du hvad Mille(!) Du er simpelthen så dejlig og dine billeder er super skønne, klare, lyse, detaljerede og jeg elsker at kigge med. Ret du bare ryggen min pige og lad os se dig smile :)
  FEEEED taske, lige min stil, og så til 40kr omg!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Tak Libbie - dine ord gør mig glad <3

   Slet
 2. Kæft en fed taske og så til 40 kr! Heldige asen :) Og synes nu du gør det godt på billederne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg var helt høj da jeg fandt tasken og å til den pris - men da damen i butikken sagde prisen måtte jeg jo heller ikke lyde alt for begejstret - så det blev sådan lidt - "ok, men så tror jeg at jeg gerne vil have den.." :) Og så jublede jeg ellers indvendigt!;)

   Slet
 3. Du ligner totalt en fotomodel, så hold du bare stilen. Nøj nogle lækre ting!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina :) Jeg er også blevet vildt glad for de mange ting - det er vidst julegaverne til mig selv :)

   Slet
 4. Du ser total bedårende ud - og hvor er du heldig, det er den fedeste taske (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er den ikke skøn!? Den har ikke en skramme - jeg måtte lige sy lynlåsen fast et enkelt sted men så var det også det. Jeg var engang i biffen og se "mona Lisa Smile" og der har hun sådan en taske - jeg var solgt - og i morgen kan jeg så selv pakke tøj og ting ned i samme type, jeg skal på weekendtur med lille Hector :)

   Slet
 5. Enig med de andre. SÅ fin model. Men har det på nøjagtig samme måde, kan altså ikke rigtig det med at få taget billedet, så bliver også så genert, som du kan se på billederne med den quiltede jakke.
  Og hurra for et kup altså :)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja virkelig et kup - og jeg har lige set din smukke jakke! ih den er fin og det er de 2 modeller der skam også!;)

   Slet
 6. Stil du dig bare frem. Med dit ydre og lækre stil kan det ikke gå galt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Malene - tusind tak!!

   Slet
 7. Nejnejnejneeej, hvad?! 40,-? Kæft den er fed! Jeg synes du ser skøn ud på alle dine billeder, og kan faktisk godt li' det lidt hemmelige præg dine "portrætbilleder" får ^.^ Selv er jeg ret så bange for at blive genkendt, haha, kan få gåsehud ved tanken om at stille mig op til noget af alt det reality-TV, det ellers synes heeelt normalt at melde sig til - gys ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke helt vildt!? - Jeg følte mig også ret heldig. Og ja lige det med ansigter på bloggen- der har jeg undgået det en del, selvom jeg godt ved det bliver lidt upersonligt ( og det er også indimellem lidt svært at tage gode billeder uden) men sådan kan jeg bare godt lide det :) Og angående reality-tv så uf, nej skulle aldrig selv deltage, men må indrømme at jeg godt kan komme til at falde i og se noget af det...;-/

   Slet
 8. Skønne, skønne billeder af en meget fin model. Det hele passer så fint sammmen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karen, dejlig sød besked!

   Slet
 9. Jeg synes du klarer det fint som model. Hellere sådan som du står model, end dem hvor de hopper rundt og ser skører ud.
  Jeg synes dine billeder er skønne, fortsæt endelig sådan.

  Tillykke med dine fine køb, jeg er helt misundelig på din fine kjole og den store lædertaske.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lis - Jeg har faktisk en masse fint tøj ( synes jeg selv :) ) som jeg godt gad at vise på bloggen, men har ingen planer om, at have en modeblog så nu ser vi lige om jeg kan/tør stille mig op til flere billeder:)
   Og tak, jeg er rigtig glad for mine mange nye sager!
   kh mille

   Slet
 10. Ihh altså Mille du er virkelig fin og meget meget smuk på alle dine billeder, men jeg er heller ikke meget for at være direkte på bloggen;)
  Sikke et kup - den er virkelig skøn og vil være en tro følgesvend i mange år:)

  Kh Mille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tror også den er kommet for at blive - Den er faktisk temmelig stor, så det er lidt sådan en weekendtaske - Ej, men den er bare så fin, det er en rigtig mille-taske ;) Og angående billeder på bloggen så tror jeg vi tænker ens - af en eller anden grund har jeg det dog lidt anderledes med Instagram, så der har jeg lidt billeder på, selvom det blot er et andet medie. knus til dig

   Slet
 11. Whauu en lækker model :) Både dig og tasken! Tasken er vel nok lidt af en scoring :) Og så til en sølle 20'er gange 2! :) DU ser SÅ skøn ud med den og i din nye kjole, Jeg er sikker på, at du til enhver tid kan scores :) Hvis altså ikke lige det var fordi, at du var optaget! KH K :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi Kirsten kom til at smile stort at din søde besked - tusind tak :D

   Slet
 12. Du er virkelig skøn, Mille. Og du har fået stylet farmor-kjolen helt rigtigt. Godt at du fik den købt! Og så tasken der... jamen... (og tak for de søde ord - jeg er nu også generet)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Michelle - jeg tænker på dig hver gang jeg ser på "farmorkjolen"- det var altså en hyggelig tur - håber vi snart kan tage på eventyr igen!

   Slet
  2. må man joine næste gang? lægger også gerne dyt til :)

   Er vild med "farmor" kjolen - elsker når man kan sætte nyt og gammelt sammen så det ligner en million!

   Lou

   Slet
  3. Ja om du må, kunne være knus-hyggeligt, det må vi arrangere!;)

   Slet
 13. Du bærer absolut looket med stil!! På min side af skærmen ser jeg ingen genert posering. :) Det er da også virkelig fine omgivelser billederne er taget i. Er det jeres dukkehus gang?

  Tasken er virkelig et kup! Heldige dig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig ude i vores gang, jeg ville egentlig have taget billederne udenfor, men vejret var ikke lige til det - så det blev i vores lillebitte gang. Vores lille hus er ( som et rigtigt dukkehus) delt op i 4 små niveauer - og gangen er en del af et niveau :)
   Og ja tak Maiken, jeg synes også jeg var knus-heldig! ;)

   Slet
 14. Skøøøøøn taske, 40 kr! Hvor er de über heldig! Er også vild med de fimo prismer du har lavet, de fik mig til at tænke på dem her: http://remodelista.com/posts/diy-finnish-himmeli-mobiles

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina - og de er da vildt flotte de ophæng du linker til, lige mig!;)

   Slet
  2. Selv tak, outfittet er også ret skønt, det blev lige pinnet ;)) Er glad for at du synes om linket, men så bare vent til du googler ordet "himmeli" <3 God fredag!

   Slet
  3. WAOUWW - tak Ninna, selv ordet er fint og billederne haps! :)

   Slet
 15. Synes nu du klarer det rigtig godt med at være foran kameraet :-) Den taske der - ih altså hvor er den lækker, jeg vil ønske jeg var god til at gøre den slags kup, men det vil nok også kræve jeg tog mig tiden til at komme lidt mere rundt i genbrugsbutikkerne. Nogle tip til gode genbrugsbutikker i området?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie - og ja mht genbrugskup, så kræver det at man har masser af tid til at gå og lede, for der er ligeså mange ( hvis ikke flere) grimme ting. Der er de populære vintagebutikker inde i byen, hvor tingene er sorteret på forhånd, men der finder man sjældent sådan et kup til 40 kr. Derfor ka jeg godt lide at tage rundt i forstaderne og kigge deres genbrugsbutikker :)

   Slet
 16. Wauw, lækre sager... Du har da øje for gode kup.
  - Og du har da ingen grund til at være genert; super hot og stilet :)

  SvarSlet
 17. Flot kjole og vil lækker taske. Skønne kup. Er også vild med dit halstørklæde. Meget smuk farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina, ja jeg har noget med karryfarven, den følger mig og jeg falder altid for den, halstørklædet har jeg næsten lige strikket, helt enkelt, det er hvad jeg kan overskue af strikkeprojekter:D

   Slet
 18. Fed taske og virkelig noget af et kup!
  Også en sød kjole og lækkert halstørklæde. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - det er særlig skønt at gøre den slags vintagekup fremfor hvad der er i butikkerne :)

   Slet
 19. Er SÅ misundelig på tasken! Øj, hvor er den fed - og så til foræringspris! Hvor er du heldig!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa Anne, og billedet kan end ikke vise hvor fin den er, jeg er sg* heldig med den her!:)

   Slet
 20. Wow sikke et godt køb du gjorde med den taske! Den er just perfekt! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...