søndag den 14. oktober 2012

Søndag!

Vi holder søndag uden planer - Der er gået efterårsferie i den her ( også selvom jeg er på barsel :) ) og der er dømt indehygge!
Forleden købte jeg trøjen hos den lokale genbrug til 30 kroner - Lidt hverdagsglitter - den er lige mig!:)
Og så har jeg bagt boller i efterårsfarver - Når jeg kommer til boller, bager jeg sjældent efter en opskrift. Det kan resultere i ok-boller eller ret-go'e-boller og dem her, dem var jeg faktisk helt stolt af:) Det er koldhævede boller med abrikosstykker, sorte sesam og revet rødbede i - Der ryger en ny portion i køleskabet i aften.
Jeg fandt det rå fliqlo pause-ur på nettet - Hvis du har lyst, kan du finde og downloade det til din computer lige her.
Go' søndag! :)

17 kommentarer:

 1. Uhm- de boller ser meget lækre ud- og sikke en flot bluse fra genbrug- du har altså lige næse for at finde de rigtige ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg følte mig også lidt heldig- der er lige det at den nok skal håndvaskes, det er jeg ikke så pjattet med:)

   Slet
 2. mums - det ser lækkert ud det hele :) god søndag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Mette - indimellem skal man sætte dage i kalenderen, hvor man ikke skal andet end gå rundt i dasetøj og bare hygge:) go efterårsferie hvis i har det :)

   Slet
 3. Efterårsferiestemning er heller ikke dårlig! Skøn trøje - og så til 30 kr (mangler en tommelop som på insta;-) Vil du mon dele opskriften på bollerne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro-det er bare så nemt- men det er som sagt ud af hovedet boller- så man kan bruge hvad man har i skabene- tranebær er også lækkert;) men her er hvad jeg har gjort:
   5-6 dl koldt vandt
   1 pakke gær
   1 håndfuld græskarkerner
   1 håndfuld hørfrøkerner
   1 håndfuld solsikkekerner
   1 håndfuld havregryn
   1 håndfuld sorte sesam
   1 håndfuld abrikosstykker skåret i små tern
   Lidt revet rødbede ( dejen bliver helt lyserød- det forsvinder under bagning;) )
   1 spk olie
   2 tsk salt
   1 spk akaciehonning
   Og hvedemel for resten- til dejen er let klistret
   Røres godt, tildækkes med film og ikøleskabet natten over. Næste morgen sættes bollerne på en plade med to skeer og drys lidt solsikkekerner eller sesam på;)
   I ovnen 180 i 15 -18 min alt efter ovn :)
   Ih Marie - hvis du bager dem er jeg spændt på at høre hvad du synes :) go dagtil jer

   Slet
 4. Hvor ser det dejligt ud, søndage er nu dejlige :) Og fin platte du har lavet på et af de andre indlæg, glæder mig til at se hvis du finder på af den slags.
  God ferie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja søndage er ikke sådan at kimse af, især ikke nu hvor vi har lille h- uf hvor vi hygger og laver ingenting om søndagen.
   Tak Sofie- jeg synes også den er blevet meget sød- og med de der porcelænstusher kan man jo lave alt muligt- jeg skal i hvert fald have mere keramik i ovnen- jeg synes det er en ret god julegaveide:) også go ferie til jer- hvis i har ferie:)

   Slet
 5. Det ligner opskriften på en rigtig dejlig søndag. Mhh kunne godt tænke mig at smage sådan en bolle, de ser virkelig gode ud! /Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ida- og hvor hyggeligt med en lille kommentar for så fandt jeg ind til jeres univers og er meldt på bloglovin. Er vild med de humoristiske indlæg, bare så godt og sjovt skrevetg:D håber vi blogges ved Kh Mille

   Slet
 6. Det er da indbegrebet af hvad ordet hygge dækker over. Jeg er lidt spændt på hvilke karakter bollerne fik af manden din ;-) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - hvor er det sjovt du husker det!!!:D Der kom ikke karakter på, men der røg 4-5 stk i et ruf, men altså who is counting.... I DO !!!! :D

   Slet
 7. De ser vildt gode ud de boller der. Jeg har også engang bagt nogle müsliboller af en art med kokos og abrikos i..Jeg havde bare helt glemt det, så tak for reminderen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er helt vildt gode- det eneste minus er, at man spiser lidt for mange boller med smør når de kommer ud af ovnen;) dine musliboller lyder heller ikke tossede:)

   Slet
  2. Lige præcis ;)

   De sidste par gange jeg har bagt boller var det sådan nogle efterårsboller med revet æble, kanel/kardemomme, solsikkekerne osv.. Der fandt jeg også opskriften på en blog.
   Dem skulle man ligesom dine hverken ælte eller noget..også bare på plader med en ske ( eller to) :)

   Slet
 8. Hvor ser dine boller lækre ud! Og så er jeg faldet pladask for dit søde krus, og undrer mig over hvor er det fra og hvad mærket er? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nanna - for længe siden stod jeg af bussen og en ældre dame kom løbene imod mig - hun sagde noget a la - jeg har set dig nogle gange, og jeg har en masse ting i min kælder som jeg tænker du måske vil have.... Lidt overrasket gik jeg med hende og nede i kælderen gemte sig både støvler, lædertasker, skåle, bøjler og ja de kopper der... Derfor er jeg også rigtig glad for dem:) Jeg ville lige dele den lille historie, for det var lidt en underlig men skøn dag og damen var bare så sød:) måske du kan finde kopperne de er af mærket "broste Copenhagen", jeg har ikke selv forsøgt. Tak for din hilsen på min blog. Kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...