torsdag den 11. oktober 2012

Et lille nyt skab!


I morges fandt jeg det lille fine skab på Den blå avis - En lille køretur og nu står det allerede her hos mig og er klar til at blive pudset ned og malet! :) Det skal hænge på vores gæstetoilet, som vi skal til at renovere - Er det ikke fint? :)
Sælgeren var rigtig sød! Hun havde et målebånd omkring halsen - Nysgerrige jeg fandt hurtigt ud af, at hun var igang med at sy fine muleposer i lækkert læder. Du kan se dem under navnet Ziska Design, på hendes facebook side lige her :)
Og så er giveaway-illustrationerne pakket i prikker og sendt afsted til de to heldige vindere!:) ( Håber de er kommet sikkert frem!?)
Vi har haft besøg af en sød og yndig blomsterpige og ja, så har lille Hector netop viklet ALT mit garn rundt i én stor kludder-mudder-dynge, men med sveske-øjne er man hurtigt tilgivet! ( Jeg har på fornemmelsen han vidst kommer til at bruge de der øjne mod mig...:) )

21 kommentarer:

 1. Wow, hvor er det skab bare fint. Er helt misundelig på dig(os selvom jeg overhovedet ikke har plads til det):O)
  x ida // by-idar.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke bare fint? :) Skabet er faktisk meget mindre end det ser ud - hvis du ser på billede 2, mine knæ til sammenligning ( tror jeg har normal størrelse knæ:) ) Men i hvert fald er det bare et lille skab, hvor der lige kan stå parfumer osv på et badeværelse eller måske krydderier i et køkken - Jeg synes det er fint :)

   Slet
 2. Sikke et fint skab :) Er også grøn af misundelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Pernille - du har heldigvis selv et par superfiner små skabe med fine greb:)

   Slet
 3. Hvor sjovt, jeg har et fuldstændigt magen til, og har sat det i stand med maling og tapet. Det er helt vildt fint!!! Er spændt på hvordan dit kommer til at se ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Mette - det ville jeg altså gerne se. Er dit også ligeså lille? Det her skab er mindre end man tror, bare lillebitte og sødt. Jeg har tænkt at bevare det som det er, men male det igen i hvid, bevare teak skufferne men måske have sorte greb...

   Slet
  2. Ja mit er ligeså lille, helt magen til, og jeg elsker det!! Jeg har malet det hvidt, tapetseret skufferne og sat små hvide greb på....men du har ret, det kunne også være fint at bevare teak skufferne som de er :-)

   Slet
  3. iiihh mette, kunne du ik overveje at blogge et billede af dit fine skab??:D

   Slet
 4. Åh Mille-pige hvor er du über lucky :)
  Elsker de små skabe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også bare det er super fint og følte mig også heldig da jeg havde det bag i bilen og kørte hjem:) Sådanne ting og lucky-me-følelsen kan få mig i højt humør :)

   Slet
 5. Åh, sikke fint et skab - vil så gerne have et lignende, hvis ikke det var fordi min (leje)lejlighed er belemret med overskabe.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det her er faktisk bare sådan et lille krydderi-skab, det er mindre end det ser ud - tror man ville kunne få plads til det i de fleste køkkener - Jeg er vild med den her type skabe - der er faktisk overaskende mange af dem på dba :)

   Slet
 6. Sikke et fint skab. Og ja, illustrationen er kommet frem til mig. Tusind tusind tak - den er bare så fin, og jeg glæder mig til at hænge den op. Desværre var glasset gået itu, men der er heldigvis ikke sket noget med tegningen, og dét er det vigtigste. En ramme kan jeg klare at finde selv, hvorimod det straks ville stå værre til, hvis jeg selv skulle til at tegne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej er det rigtigt Øglemor - arg så er de alligevel ikke kommet helt sikkert frem - troede bobble-plast, indpakning og flamingohjørner var nok, men så har de fået en flyvetur af post danmark - øv øv det ærger mig:( . >Men dejligt at du er glad for den og planer at den kan hænge på jeres væg det nye sted - det gør mig glad :) Rammen er fra dansk super marked , så du kan evt købe en ny i Bilka eller Føtex. Go dag til dig Øglemor :)

   Slet
 7. Tusind tak for den fine gave, som kom godt og sikkert frem. :) Hvor er det bare fedt at åbne postkassen og der så ligger en pakke i. Gaver fra bloggere ER bare det bedste ever. Og det starter jo allerede ved den sirlige indpakning.

  Nu skal jeg bare beslutte mig for hvor den skal pynte i vores hus... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super dejligt at den er kommet frem og modtaget uden skår- og dejligt du synes den passer ind hos jer:) go weekend til jer Maiken ;) - hov mon du har efterårsferie nu?

   Slet
  2. Det har jeg nemlig. Og skal en hel uge i sommerhus fra i morgen. Det er blevet en lille efterårstradition for os at leje et fint (og billigt) lille sommerhus, så jeg glæder mig til gåture ved stranden, småture ud i det blå, brændeovn og kreahygge. :) Hvad med dig?

   Fik du tilmeldt dig blogtræf?

   Slet
 8. Det ser ud til du skal lege kludder mor m det garn ;-) men Nøj hvor er lille H skøn, selv om jeg lige måtte kigge på billder et par gange, før jeg fandt ud det var ham. Han er jo ikke baby mere. Totalt-for-lækker-kludr-du-bare-mit-garn unge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej en lille dreng der laver ballade- du må se ham snart- tror ikke jeg har tålmodighed til at kludre garnet ud- men hold nu op hvor synes han at det er interessant- øjnene bliver helt våde når man tager garnet fra ham:)

   Slet
 9. Sikke en fint skab :)
  Og skøn blog! Her kunne jeg da lade mig inspirere i timevis!! :D
  Jeg hapser dig hurtigt til min bloglovin'!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) jeg hopper ind og besøger dig:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...