tirsdag den 9. oktober 2012

Mor's fine ting!

Heldige jeg fik det fineste kort ind ad døren fra min søster. Hun er en haj til at scrappe og kender til min kærlighed for grafisk tekst, og  derfor får jeg ind imellem et lille brev eller et større fra posten, hvor hun sender kort og papirs-lækkerier til mig. Jubiii:) I denne omgang var det, foruden det fine kort, et par bogstavsskabeloner, som allerede er blevet flittigt brugt.
- Den lille keramik platte er god til at passe på "mor's fine ting" om natten:) Jeg har brugt en porcelænstusch fra Panduro og haft platten i ovnen, så det holder. Jeg har gang i flere lignende projekter, og jeg er vild med tekstskabelonerne - Det er noget, jeg bare ikke føler, jeg kan få nok af- kender I det?? :)

29 kommentarer:

 1. Hvor er den fine kløver halskæde fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fra en guldsmed i Århus, som også har vintagevedhæng og kæder - Jeg er rigtig glad for den! Jeg tror faktisk man kan få de kløver-vedhæng flere steder :)

   Slet
 2. Hvor ser det også bare fint ud!
  - Og ja, hvor er kløveret mon fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sara :) jeg har skrevet til Malene ovenfor- men Googlede også lige vedhænget og man kan få det flere steder:)

   Slet
 3. Det ser super godt ud! :) ved du hvor din søster har fundet bogstavskabelonerne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) de her skabeloner er bare pap skåret fra en maskine ( noget smart scrapping udstyr hun har:) og så tegner jeg rundt i kanten- ville gerne have de var lidt mere holdbare men måske tykkere pap ville kunne gøre det. Resultatet blev dog ok!

   Slet
 4. Hvor er det fint, måske sådan en bakke var en idé fremfor altid at smide det hele ned i natskuffen (og så lede huller i jorden efter det den efterfølgende dag) :)

  Og sikke et fint budskab kortet bærer - det er værd at tage med sig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha lige præcis Rikke- det var også sådan jeg havde det- nu ved jeg hvor yndlingsringen er:)

   Slet
 5. Virkelig en god idé!

  Det ser meget lækkert ud:)

  SvarSlet
 6. Ih Søs hvor er det fedt at sende noget afsted der bliver modtaget med så stor glæde. Og super fedt det du har fået ud af det. Sig til når du får brug for mere "Stuff" .
  For lige at svare Anne Sofie , så har jeg fn Big shot ( en maskine hvor man, kører nogle plader igennem med bogstaver eller figurer på. Dette alfabet hedder fine Frenzy , og kan købes i Scrap butikker på nettet. ;-)
  Knus fra Søs

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa søs - altid dejligt! Det fungerer fint med at tegne rundt i kanten men nogle bogstaver bliver lidt skrøbelige pga det tynde pap, men pyt- de holder så længe de kan og lige nu kører det:) knus

   Slet
 7. Ej, hvor ser det altså spændende ud - heldige dig : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan man rette i tushen indtil den er brændt fast?

   Slet
  2. Ja man kan nemlig- det kan tørres af med en fugtig klud- hvilken jeg har gjort nytte af et par gange, for desværre er tusherne ret grove ( 0,5) så man skal lige finde ud af at styre den til de tynde streger.. Men det er meget sjovt at sidde med. Efter brændingen skulle de kunne holde til opvask, men det har jeg ikke selv prøvet endnu..

   Slet
 8. Rigtig fine idé, jeg forestiller mig man skal ha en meget rolig hånd? Hvor har du fundet platten?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie - det kræver faktisk nok en lidt rolig hånd- i hvert fald til at male inde i bogstaverne:) platten er blot en sæbeholder fra Tigeren- men du kan bruge det porcelæn du har lyst til- det skal bare kunne tåle at komme i ovnen:)

   Slet
 9. UHA! Jeg er så meget med. Bogstavsskabeloner! Bare ordet gør min dag bedre :-)

  Hyggeligt du er blevet fast læser inde hos mig. Her ser virkelig også rart ud, og jeg har derfor straks meldt mig her hos dig.

  KH
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina :) Og dejligt - så blogges vi helt sikkert ved! :) Jeg er ikke så god til det med garn, men bliver meget inspireret OG IMPONERET over de fine garnprojekter! :)

   Slet
 10. Ih, hvor er det fint. Og det ser ovenikøbet overkommeligt ud, så selv en kreaspade som jeg tør give sig i kast med det. Lækre bogstavskabeloner - jeg elsker selv ord og bogstaver, så post endelig, når din søster igen har været på jagt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak øglemor - Jeg er så vild med bogstaver at det er i hvert fald ikke sidste gang der bliver postet ideer - det lover jeg. og ja det er nemlig noget med, at der ingenting skal til så ser det lækkert ud :)

   Slet
 11. Wow, sikke en lækker blog du har! Totalt fin og inspirerende :)
  Jeg er selv en (gammel) teko-pige, og jeg glæder mig til at følge meget mere her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak karoline og så meget i lige måde- jeg er blevet stalker og glæder mig til at se mere fra dit univers, hvor jeg flere gange måtte smile af dine seje og humoristiske indlæg- fedt! Håber vi blogges ved og at jeg i øvrigt måske på et tidpunkt kan blive optaget i øv-klubben;)

   Slet
 12. Fin ide ! Håber selv at få tid til dette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg glæde mig til at se:)

   Slet
 13. Hej Mille,
  Er helt vild med din blog, som jeg lige har fundet :-) Virkelig fine sager og gode billeder. Hvor er sølvringen på billedet fra?

  Sara Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord Sara Line, de gør mig rigtig glad :) Ringen er fra Dirk Design ;) Kh mille

   Slet
 14. Hejsa :) . Jeg har lige fundet din blog - og hvor er den dog hyggelig. Jeg er nu igang med at se alle dine indlæg igennem. Haha.

  Jeg giver dig helt ret; grafiske designs og tekst er virkelig flot! Jeg er helt vild med dit fad, og jeg overvejer kraftigt om jeg skal lave mig noget lign. :)

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...