onsdag den 17. oktober 2012

Ikke langt fra tanke til handling!


Jeg havde en lille smule sommerfugle i maven, da manden kom fra nattevagt i dag... Imens han var væk, fik jeg nemlig ideen med den malede væg, og kort tid efter stod jeg med lille H på armen i en farvehandel og bladrede i en fin farvevifte. Jeg malede det i går aftes, og når man står i aftenmørke, og maler stuen støvet mint, kan man altså godt blive en anelse bange for, om det VIRKELIG er en god idé, man har gang i, eller om det bare er lidt for skørt... Men jeg blev heldigvis glad og lettet, da jeg i morges stod op, og så farverammen i dagslys - Jeg synes, farven er rigtig fin!! Og så gik jeg ellers i gang med at sætte diverse på væggen.
Og manden... ja, han tog det SÅ pænt :) - Han sagde noget a la - "Der er sket noget her..- Det er flot... Jeg kan ikke engang huske, hvad der var der før..."  :)

50 kommentarer:

 1. jeg synes også det er pænt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:)- jeg er også glad for resultatet- det er sådan en væg der er midt i rummet og den var bare lidt for kedelig:)

   Slet
 2. SÅ lækkert! Fed, fed farve - og super god indramning af billedvæggen. Mon ikke manden kan huske denne væg hvis den på et tidspunkt igen pludselig bliver lavet om ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tina - jo mon ikke... Det er simpelthen så sjovt at følge hvor lang tid der går før han opdager forandringerne- altså denne her væg kunne han ikke undgå at se, men små ting, dem ser han ikke:)

   Slet
 3. Det ser bare rigtig godt ud. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) jeg tænkte det er nok bedre bare at gøre det i stedet for at præsentere manden for " hvad synes du om, hvis jeg nu maler væggen der mintgrøn og hænger lidt små billeder op...." :)

   Slet
 4. Smukt! Gider du komme og trylle lidt i mit hjem, mens jeg er på arbejde? ;-D Fedt du bare kastede dig ud i det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha Trine - you just name the Day og ha' kaffe på kanden så ka jeg da lige komme forbi imens du jobber:D tak - jeg tænkte, at går det galt så må det bare males igen... Jeg synes sort/hvid er ubber skønt men jeg befinder mig bare bedst i farver:)

   Slet
 5. Det er mega flot! Skøn farve:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) det tog faktisk lidt tid at vælge farven- jeg synes også den er skøn og så kan billederne ikke engang vise den helt...

   Slet
 6. Jeg ELSKER den farve! Det ser virkelig fint ud, god ide kun med en firkant på væggen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak - hvor er det dejligt med positive kommentarer. Jeg overvejede at male hele den store firkant men er glad for det blev ved rammen :)

   Slet
 7. Hvor er det bare flot og super dekorativt, den væg kan du godt være stolt af! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:) så fandt jeg ind til dit univers- håber vi blogges ved;)

   Slet
 8. ha ha ha hvor er det godt gået! Typisk mænd. Min mand er altid imod mine ideer som udgangspunkt. Nogle gange får jeg ham overtalt, andre gange gør jeg det uden at spørge først og han kan næsten altid lide det alligevel når han ser resultatet. Det ser rigtig fint ud, rammerne kommer rigtig til sin ret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette - det er meget nemmere at sige undskyld end at bede om lov.. i hverfald når det kommer til mintgrønne vægge :D HA! Tror manden smiler lidt af "konen på barsel" - der får nye ideer hver dag og helst skal have dem udført med det samme. Når man går i de samme rammer dag ud og dag ind, så må en af dem godt have en farve :)

   Slet
 9. Sikken en rar væg - med nogle virkeligt fine ting på :)

  SvarSlet
 10. Det er HELT VILDT flot! Det ser ud til at det passer perfekt ind i Jeres hjem:-) Der kan gå flere dage før Kim opdager nye ting herhjemme... Som regel er det først når han har set mig vise det på bloggen!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ninna - jeg er faktisk også blevet glad for det... Og så bliver jeg helt misundelig over at Kim rent faktisk kigger med på din blog... Hasse synes det er fedt at jeg hygger mig med det her blogunivers, men han går ikke ind og kigger med :)

   Slet
 11. Fedt fedt - dets er flot ud. Min mand ville ikke opdage det :) - men hvis jeg havde taget det sidste kaffe, ...så... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha - det samme her - hvis bare fjernsynet og sengen står på sin plads, så kan jeg vidst gøre pretty much hvad jeg har lyst til... Men prøver nu alligevel at tænke på, at der godt må være lidt kant og "ham" i rammerne.. :)

   Slet
 12. Hvor ser det bare godt ud!
  Sådan er mænd vidst bare.. også min ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ja - det må blive konklusionen;)

   Slet
 13. Så flot kære Mille! Dejligt når tanke bare kan blive til handling NU! Det ser rigtig godt ud og mandens kommentar kunne snildt komme fra min mand, som for længst har opgivet at følge med på alle mine impulsive ideer;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille - Og det der med handling NU er noget der forfølger mig på godt og ondt. Får jeg en ide skal den helst være færdig samme dag - ligesom væggen. Men af samme årsag har jeg derfor ikke tålmodighed til at hverken hækle, lave patchwork eller andet fint.. :)
   Tror vores mænd kunne blive ret enige! På en kurve er jeg den der har voldsomme udsving og ideer og tanker og man kan da lige... Og hasse har en der er helt jævn og siger "hæy søsterlystig- chill!" :)

   Slet
 14. Hvor er du bare go', det ser super lækkert ud ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK :) Og du har blogsiden klar, du mangler bare at lave et post så er du igang - Og jeg vil altså helt vildt gerne se dine tasker... eller, ja, du ved hvad jeg mener :D Vi ses i morgen, glæder mig, skal bare lige finde ud af hvad jeg skal give mig i kast med:)

   Slet
 15. Det var da VIRKELIG en god idé! :) Det ser super godt ud!

  SvarSlet
 16. Det ser SÅ fint ud Mille og jeg er helt vild med farven - den ligner nemlig til forveksling den farve jeg har valgt til Villads' skab;)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Theresa og STORT tillykke med huset - jeg GLÆDER mig til at se billeder, MY fortalte at det var vildt lækkert! ;) Og jeg har også mere maling tilovers der måske kan bruges til drengeværelset på den ene eller anden måde :)

   Slet
 17. Det ser da SUPER fedt ud!!! Elsker de stunder hvor man bare følger en ide og udfører den i løbet af no time fordi man er så forhippet på at se det færdige resultat - skønt ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette Ja jeg gik faktisk og fik mig et lille glas rødvin og hyggede mig max med projektet - den slags aftener er skønne og især når resultatet bliver som man havde håbet :)

   Slet
 18. Hvor fedt! Er vild med farven, men også selve billed-væggen! Ser rigtig godt ud.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Anne - Ja billederne er valgt ud fra at de betyder noget for mig/os - og så tænker jeg at jeg kan gå og kigge på det og skifte ud, tilføje eller fjerne hvis jeg synes. En billedevæg behøver vidst ikke at stå færdig med det samme, men nu er rammen der i hvert fald :) Go dag til dig.

   Slet
 19. Svar
  1. Tak søde Susanne - Jeg havde fornøjelsen af Merete hele formiddagen og udover en en genbrugstur havde vi en masse gode snakke der satte inspirationen igang og så måtte jeg afsted efter maling ;)

   Slet
 20. Det er SUPER flot! Er vild med den farve og de fine sager på væggen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Margrethe - Kom ud SNART så skal du se det live, og vi skal drikke kaffe, masser af kaffe og tegne:) Lad os finde en date!

   Slet
  2. JAAA. Det er jeg helt klar på!

   Slet
 21. Så fint Mille:) Ser ud til i har en dejlig have..... Suk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde - ja det er vores have - en rigtig farmorhave med grantræer og mosgræs:)

   Slet
 22. Det er blevet rigtig godt - får lyst til farver : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - Jeg er også blevet glad for det - stuen trængte til, at der lige skete lidt på den væg:)

   Slet
 23. Hvor er det blevet flot! Og farven er så skøn...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tenna - hvor er jeg glad for den positive respons. Vores lille dukkehus er bare et lille farmorhus der egentlig ikke er noget særligt- den farvede væg har lige givet et lille pift :)

   Slet
 24. Uttolig kult! Skulle bare mangle at mannen ikke syntes det var fint :-D

  SvarSlet
 25. Hvor er det fedt! Glæder mig, til vi får vores helt eget sted, hvor man kan tillade sig at gå amok med farvepalette og pensel :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...