lørdag den 20. oktober 2012

Meget mere efterår!

Kan man blive andet end glad, når en skøn og smuk veninde banker på døren, iført et fint efterårssæt, og med hjemmelavet vindruemarmelade og the i favnen!? Jeg nyder efteråret ekstra meget i år. Fordi jeg er herhjemme med lille Hector, lægger jeg særligt meget mærke til de mange efterårsfarver og nuancer - På det punkt er efteråret helt klart min favorit årstid.
Go' lørdag.

6 kommentarer:

 1. Er altså også ret forelsket i efteråret. Lyder som om du får det udnyttet til fulde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den søde barselstid- glæd dig Anne - det er SÅ skønt!!!:)

   Slet
 2. Svar
  1. Jaaaa lige præcis hende :) go weekend til jer- mon i er ved at sætte på plads og ordne??;)

   Slet
 3. Jeg føler at efter jeg blev mor til Alberte så blev alle årstiderne oplevet påny. Det lyder måske lidt skørt, men jeg er blevet bedre til at nyde det smukke ved årets gang :-) i år glæder jeg mig også lidt til jul, fordi den lille frøken allerede nu snakker i spænding om det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er helt enig - sådan har jeg det også Marie- og det er selvom Jeg kun har haft fornøjelsen af lille Hector i 7 måneder nu.. Alting får en ny dimension fordi lille fis er med- det er bare så dejligt. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...