søndag den 21. oktober 2012

Et hjemmehygge-trykkeri!

Jeg drømmer om at komme på et tryk-kursus og lave mine egne trykrammer hos Anne Nowak. Jeg synes det ser SÅ lækkert ud! I mellemtiden har jeg fundet min gamle trykramme frem, som jeg engang har lavet på Huset i Århus. Det er en gammel billedramme, hvor billedet er skåret væk og i stedet er der nu noget helt fint net. Så lægger man sine skabeloner under og trækker malingen henover. Skabelonerne skærer man selv ud, derfor skal man ikke have alt for komplicerede tryk i tankerne..:) - Jeg har på billederne brugt en henna skabelon jeg engang har købt i Amsterdam. Det kan ikke helt sammenlignes med en "rigtig" trykramme, slet ikke, men til en krea-hygge-dag i regnvejr, der synes jeg det er okay;)
I dag skal lille H og jeg på tur, vi skal besøge mine forældre - Go' søndag herfra :)

20 kommentarer:

 1. Meget fint, syntes jeg...
  Hej fra Maja B

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maja- jeg synes også godt det kan gå an selvom det er en hjemme-gemacht ramme:)

   Slet
 2. Åh jeg ville elske, hvis du ville lave en lidt mere udførlig beskrivelse af hvad man gør... sådan..for dummies :D Vil så gerne prøve det

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det kan jeg godt- men min ramme er bare hjemmelavet og det giver ikke helt det samme besluttet som de der lys rammer man bruger på diverse kurser. Det kan være vi i stedet skulle tage hinanden under armen og tage på et kursus;)

   Slet
 3. Åh så fint og jeg beundrer altså dit overskud. Lille H må sove godt om natten? Her kniber det med at nå andet end Aksel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Trine - Hector sover faktisk ikke specielt godt om natten- men om dagen er han en meget nem dreng og jeg har ham med til næsten alt hvad jeg laver:) og så er jeg så heldig, at hasse arbejder med nattevagter- så i løbet af en uge kan han godt have flere fridage i streg og så får jeg et frirum til lige at komme væk fra mor-rollen og skeje ud med det ene eller det andet- for så at glæde mig til at være sammen med lille Hector igen:) det mor-noget er jo bare dejligt:)
   Lille aksel ser simpelthen også bare nuser og lækker ud- og det er fantastisk, hvordan de kan drille en helt nat og selvom man er dødtræt når det bliver morgen, smiler man alligevel til den lille drillepind;)

   Slet
 4. Det ser bare sindssygt godt ud! :-) Go tur til dig og H.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maria - vi er netop kommet hjem fra en dejlig tur- skønt lige at trække stikket ud og tage på tur:)

   Slet
 5. Det ser helt vildt godt ud :) Åh - jeg drømmer også om en workshop hos Anne Nowak. Læser (misundeligt) med hos andre når de har været af sted - og sluger deres billeder råt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - ja nu blev billedet pink- jeg ved ikke om den farve snart har fået et punktum men det er en frisk farve:) jeg er også vild med de mange print- og især med et grafisk islæt :)

   Slet
 6. Ej hvor er det fint!! Jeg er dog enig med Trine.... du må have en baby der sover godt, for det er sjældent jeg når ret meget udover at passe og pleje ham. Også da lige en lur nu og da ;) Men ih hvor jeg godt gad at få gang i kreativiteten igen!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Er der forresten Anne Nowak-lignende kurser i Århus?

   Slet
  2. Ih jeg synes da i hvert fald der er gang i kreativiteten hos dig - følger med i dine mange fine indlæg:)
   Jeg ved ikke om der er tryk-kurser i Århus- men jeg giver besked, hvis jeg finder noget- er nemlig selv på udkig;)

   Slet
 7. Det ser da super, super fint ud!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:) jeg er vild med udskæringerne i henna skabelonen- jeg er netop ved at skære ud til et tekst- print. Det er bare altid lidt svært hvad man nu skal skrive:D

   Slet
 8. åh ja, slikt er så gøy. Jeg laget et lite stoff med sånn trykk en gang og laget en liten toalettveske av det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor fint- jeg tror også jeg skal eksperimentere med tryk på stof- jeg skal bare lige finde den rigtige ide:)

   Slet
 9. Selv om det "bare" var et lille hyggeprojekt, så er det altså super fint! Og lyder alligevel avanceret for mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marie - det er meget simpelt og lige til at gå til- det eneste er at finde ud af de rigtige skabeloner- altså man kan altså finde blade og sådan men synes det nemt bliver kartoffeltryks-agtigt:) så jeg er igang med at skære skabeloner ud, men det tager altså lidt tid hvis det skal blive godt...

   Slet
 10. Jeg synes altså det ser virkelig fint ud! Sådan en kunne jeg også godt bruge. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...