onsdag den 24. oktober 2012

Små æsker!




Hector og jeg har været på tur til det sønderjyske - Vi havde et par dejlige dage sammen med mine forældre. Vi har gået ture, kigget butikker, spist æblekage og ligget på gulvet og leget med et stk lille H - Ren hygge!;) Det er en fornøjelse at trække stikket ud, tage afsted og have et par dage sammen med familien. Men også skønt at vende hjem til det lille dukkehus og hverdagen herhjemme. Dejligt at åbne for bloggen og læse søde kommentarer, jeg er rigtig glad for kommentarerne, hver og én! Jeg glæder mig også til at tage en tur rundt i bloglandet og se, hvad der er blevet postet de sidste par dage.
De små fine tændstikæsker fandt jeg i en genbrugsbutik - Jeg fik dem for en krone stykket og tænkte "ej dem må jeg have med hjem", men hvad kan jeg egentlig bruge dem til.. Har I mon en god ide!? :)

8 kommentarer:

 1. De skal da udstilles i en sættekasse. Enten en malet en eller en af plexiglas. Det ville være fin vægpynt, synes jeg. :-)

  SvarSlet
 2. De er da for fede, sikke et godt køb!!! Er enig med, at de vil være fine i en sættekasse. De kan også sættes på en plade og blive til et billede eller sætte dem sammen på en snor som en ranke...

  SvarSlet
 3. Ja tror I har ret- det skal være noget vægpynt af en art- jeg tænkte om jeg skulle have små ting deri, men tror det vil blive noget rod. Kan godt lide ideen med et billede - hvor de sættes på en plade- og så måske plexi udenpå- den kombination er fin. - tak for jeres svar - jeg må se om jeg kan få det til at "spille"..:)

  SvarSlet
 4. De er fine. Jeg tror, jeg ville fylde dem med tændstikker (går ud fra at de er tomme) og så have dem i en skål, og hver gang der skal tændes stearinlys, så har man en skål fyldt med de fineste tændstikæsker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du siger noget - nogle af dem skal da egentlig bare fyldes med tændstikker;)

   Slet
 5. Iiiih, hvor er de fine - jeg samler selv på små finurlige æsker med sjove billeder og budskaber. Jeg kunne sagtens se en flok af dem for mig klistret direkte på væggen i et eneklt grafisk mønster :-) Og tusind tak for hilsenen på min blog - den gjorde mig rigtig glad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og så til en krone stykket- haps haps og der var mange mange flere forskellige, men jeg kunne ikke have flere i favnen og enough is enough;)
   Ja følger din blog- håber vi blogges ved:)

   Slet
 6. Hej, jeg har samlet på tændstikæsker og -etiketter siden mine drengeår i 1960erne.
  Jeg kan se, at jeg har alle dem, du købte i det sønderjyske.
  Hvis du er interesseret, kan du se et udpluk af min samling på over 158.000 forskellige fra hele verden på min hjemmeside her: www.phillumeny.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...