torsdag den 25. oktober 2012

Alene hjemme!
Hector er begyndt, at møve sig fremad, og er derfor vidt omkring i stuen. Han styrer direkte efter ledninger, og specielt vores fjernbetjening er spændende - Så de stille dage er talte - Nu er der run på her!;)
Hectors farmor har hæklet bukser til ham- farverne er inspireret af mandens Mads Nørgaard strik - De luner, når han er på det kølige gulv, og jeg er vild med dem!
Jeg har forkælet mig selv med to blade...#tilnårbarneterputtet#milletid#hygge#formegetfrugtforlidtslik#;)
Og så et glimt fra vores lille have, der normalt er tæt og fyldig, men dag for dag bliver tyndet ud, og efterhånden begynder at se en lille smule trist ud.

11 kommentarer:

 1. Hvor er de bukser lille Hector har på bare super hotte ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik;) hun er bare go hende farmor-jeg synes også de er seje;) og tak for sidst Semine;)

   Slet
 2. Altså JEG gad godt iføre mig Hactors bukser (altså, hvis de fandtes i min størrelse).
  Selvom jeres have er blevet trimmet, så ser den stadigvæk dejlig utæmmet og skovhuleagtig ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Michelle - der fik du mig til at smile stort - jeg gad altså godt se fine du i et par hæklede bukser - ikke dumt :D
   Jeg er faktisk lejlighedsmenneske - jeg elsker lejligheder. Vi lejede en rigtig fin en på Trøjborg og jeg elsker den del af byen. Men da vi fandt det her lille dukkehus, var det helt klart den lille huleagtige farmor-have der fik os til os overtalt til det her hushalløj:)

   Slet
  2. Åh ja, Trøjborg er også en dejlig del af Aarhus - der ville jeg (heller) ikke have noget imod at bo. Selvom jeg er SÅ glad for vores lille lejlighed, så tror jeg at jeg en dag gerne vil have et lille sort træhus med en vild farmorhave til :) Mest fordi jeg virkelig gerne vil have en hønsegård og en kat, haha.

   Slet
 3. Søde bukser, og sikkert dejligt bløde! Kig forbi min blog!!!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor blev jeg glad Kristina!!! :D

   Slet
 4. Hvor er de skønne de farmor-bukser, og han ser helt stolt ud, lille Hector. Det er lige til en hæklebogsmodel med det udtryk: SE MIG!! Fint havebillede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er i hvert fald ikke fedtet med sine smil- det er dejligt:)
   Jeg skal have købt nogle nye kinalamper til når foråret engang kommer igen- langt ude i fremtiden:)

   Slet
 5. Syntes lille lækre H ligner dig så meget Mille mor:) Og det er ikke tosset:) kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde- jeg kan ikke selv se det- men flere siger det- måske er det de lyse lokker:) knus til dig og den fineste babyhule<3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...