fredag den 26. oktober 2012

Min egen stage!


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ligesom så mange andre synes, at Kubus stagen er rigtig flot. Men uanset, hvordan jeg vender og drejer min lille flade læderpung, falder der desværre ikke 8-900 kroner ud til en stage. Derfor fik jeg forleden hjælp af min storebror, til at sømme min egen 4-lys-stage sammen. Da denne stage er af træ, skal den have en vis størrelse og vægt for at kunne holde de 4 lys sikkert. Den er grafisk og grov i udtrykket, og jeg er allerede ret glad for den!:)
Det var hyggeligt at lave et projekt sammen med min brormand - Min søde svigerinde tog sig godt af lille H imens. - Og jeg fik også fornøjelsen af mine 3 niecer og min nevø, der alle havde forberedt små gaver i form af tegninger og armbånd til mig. Årh, så er jeg solgt. Da vi bor et stykke fra hinanden, ses vi ikke så tit - Derfor er det skønt at se dem og få et skud familie-energi - Det kan jeg leve længe på!

29 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin!! :-) Og hvor er den ring mon fra? :-) /Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria - ringen er fra h&m- den er så fin- den må du også have fingrene i!;)

   Slet
 2. Hvor er den bare flot! Det ser da vildt godt ud.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Christina- jeg synes også den er blevet go- det tog længere tid at male den end jeg havde regnet med- der er mange hjørner og kanter- men det var en fornøjelse at sætte lys i til sidst;)

   Slet
 3. Hvor er den flot :-) Dejligt at se dine lækre inspirations-billeder og fine skitser!
  Dem burde du lave flere af når der kommer så meget godt ud af det... :-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak frk. H - det er faktisk ret sjovt at gå igang med sådan et projekt fra skitse til produkt- især når det kommer ud som man håber- men altså havde jeg selv skullet banke den sammen var det sikkert ikke blevet så kønt;)

   Slet
 4. Jeg har altid ønsket mig en storebror... Men vist aldrig så meget som lige nu! ;)
  Den er vildt flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kommer helt til at smile- en bror er nok ikke det nemmeste at skaffe :D tak for din søde kommentar:)

   Slet
 5. Hvor er den fed. Endu engang forbløffer du med din kreativitet :) Og hvor er lille H bare skøn..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde- ej hvor har jeg tænkt på dig!!! Skal vi satse på en novemberdate- sender lige en SMS!;)

   Slet
 6. Hvor er den sej, er vild med den grove, men samtidig grafiske udformning! Meget skøn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke - den har faktisk ikke været slukket siden den blev færdig- og nu har manden købt lys- han har så valgt lilla lys ( han er vild med lilla) men jeg er altså bare glad for de hvide og det kan ikke gå hurtigt nok med at de lilla brænder ud :D

   Slet
  2. Jeg er helt på din side med hensyn til de hvide lys :)
   Jeg var så heldig at få kubusstagen af min kærestes forældre sidste jul (ikke fordi de er mega rige, men fordi hans mor arbejder sammen med en som har noget forbindelsesagtigt til Mogens Lassen og derfor kan skaffe stager til halv pris) og sætter også selv helst hvide lys i, mens kæreste insisterer på at putte alle mulige farver i, fordi "hvidt er de lidt kedeligt".

   Altså, hvidt er da klassisk og tidsløst - ikke kedeligt ;)

   Slet
  3. Og forresten, så synes jeg det er super fint at vi kan følge den kreative proces bag stagen - jeg synes det er vildt spændende at se hvad der inspirerer andre til det de skaber :)

   Slet
  4. Dejligt med en kubus- den er enkel og flot!;) ja altså generelt er jeg ret meget til farver- men lige netop lys må gerne være hvide:)

   Slet
 7. Nød lærer nøgen kvinde at spinde, og det er en fin grafisk stage du har fået dig. :)

  Jeg kan rigtig godt lide de tre første billeder, hvor mønstret næsten går igen i brudte fliser, masterne og ringen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Maiken - da jeg tog inspirations billeder fandt jeg forbløffende mange motiver med det grafiske mønster- men måtte vælge et par ud. Det er fedt at kunne skabe noget man ønsker sig - men også ind imellem bare rart at kunne købe sig til det- kan man egentlig ikke sige jeg nu har sparet 800 kroner og jeg straks bør købe mig et eller andet lækkert??:D

   Slet
 8. Hvor er det en fed stage - den er bare helt sin egen og dig :-) Hvor er du god til at fange mønstrene :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line - selv her efter jeg er færdig med det lille projekt går jeg stadig og tænker- hov det er da også samme mønster:) synes det var så sjovt at arbejde med at jeg ikke helt kan slippe det igen. ;) tak for din søde hilsen.

   Slet
 9. Eiii - den er bare superfin! :)

  SvarSlet
 10. Vildt fin! Sig mig kan du bare alt? :-) jeg er så imponeret over de ting du får lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :) tak Marie og nej, gid det var så vel- jeg vil sige, at min bror skal have mest kredit, i det han gjorde alt det " hårde" arbejde! :) jeg sukker også langt efter alt det du hækler og strikker- det kan jeg så bare slet ikke;)

   Slet
 11. Hvor er den fin. og spændende at følge din inspirationsproces hen mod det endelige resultat :-) Elsker strukturer og grafiske mønstre. Min kæreste ryster på hovedet, hver gang jeg tager billeder af højspændingsmaster, men de er jo bare så fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det med manden der ryster på hovedet, det kender jeg alt til:) der er noget fedt over de grove og tunge materialer i en let og grafisk form- jeg kan fx ikke få øjnene fra alle de mange kraner der står i byggeriet på Århus havn lige for tiden- der skal jeg ned med mit kamera;)

   Slet
 12. Superfin!! Finere enn Kubus...det skal du ha!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Janne- jeg er bare blevet SÅ glad for den :)

   Slet
 13. Den er jo vildyt flot, hatten af for dine evner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) det var nu mest min brors evner at bygge stagen, men tak for din søde kommentar:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...