tirsdag den 30. oktober 2012

Ny farvefeber!

 
Jeg er, pga tid med et stk lille babyfis, blevet ramt lidt senere end så mange andre, men til gengæld nu ramt temmelig hårdt af farvefeberen "bordeaux". Skjorten er endnu et genbrugsfund, som jeg stod med og tænkte, - "ligner den lidt for meget mine forældres spisestue-arrangement!?" :)- Og det vil mange måske mene, men jeg er bare blevet helt vildt glad for den- mønsteret og den mørke velouroverflade, jeg synes det er fint og anderledes. Skoene sad på min søde veninde, der var forbi forleden. - Og så er det granatæbletid - I salater og desserter, de smager skønt og de små perler har den smukkeste farve.
Jeg er på udkig efter en fed oversize strik og bukser i samme mørke bordeaux farve, er I også ramt? ;)

20 kommentarer:

 1. Jeg er ramt af samme feber og har opgraderet garderoben med bourdeux bluse fra modstrøm og havde bourdeux negle i går. ;)

  Samsøe samsøe har en vildt lækker cardi og bluse i sømandsstrik. Har den i karryfarvet og den er dejlig lun. Den er ligesom modstrøms ikke i oversize, men ret lækker alligevel. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt som om bordeaux og karry godt kan gå hånd i hånd- jeg er svært glad for karryfarven og nu den bordeaux- tror jeg får svært ved at vælge, hvis jeg ser begge farver :) men vil lige finde den cardi - tak for tippet:)

   Slet
 2. Jeg er også på team bordeaux! Og jeg var det også sidste år. Og jeg kommer det nok også til næste efterår.

  Og så synes jeg godt om din "forældres spisestue arrangement" trøje - den ER fed! og jeg ville heller ikke have noget imod at hapse din venindes sko.

  Ang. busker så er mine all time favorite "jeans" dem fra Pieces (I know...!) til 119 kr. (eller sådan noget) Masser af stretch (Jeg kan godt lide stretch) og så er de højtaljede + lynlåsen sidder bagpå, som egentlig giver en OK pæn bagdel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej de bukser lyder til at være noget for mig- både prismæssigt og med ordet stretch er der måske en chance for at de her store hofter og runde numse kan presses i... Jeg krydser og håber - TAK Michelle;)

   Slet
  2. Tro mig, kan min popo skrues ned i de busker, så kan din også :)

   Slet
 3. Ha ha, den med spisestue-arrangementet, den var god! Og nej, slet ikke, det er en meget flot bluse og i det hele taget en skøn farve her i efteråret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men du kan vel se en lille smule lighed ik ;D jeg er blevet rigtig glad for den!

   Slet
 4. Ååå sånn plante leter jeg sånn etter!! Vet du hva den heter?

  Det er en ganske digg farge altså:-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tine nu har jeg spurgt flere plante-sagkyndige og jeg må være dig svar skyldig desværre.. Jeg har dog ikke opgivet og håber jeg kan finde blomsternavnet til dig på en eller anden måde- jeg må vende tilbage;)

   Slet
  2. Så vidt jeg kan google mig frem til, hedder den smukke plante med de lilla blade Purple Leaf Oxalis. Det ligner i hvert fald meget den, som vi har (og som sikkert kommer samme sted fra som jeres..?!). Jeg synes også, den er så fin.

   Slet
  3. Du har ret, det ligner den- Tak Janne!!;)

   Slet
 5. Rigtig fint indlæg! Synes jeg kan kende skoene? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne - og ja skoene sidder på en du vidst kender- hun er fra en familie, hvor de bare har SÅ gode gener og vildt go stil- jeg er fan:D

   Slet
 6. Jeg tror jeg er den eneste i hele verden, der ikke er ramt af Bordeaux-bølgen; jeg synes det er rigtig fint og flot, men fra den tanke til selv at gå ud og investere i en helt ny bordeaux garderobe, der er åbenbart langt! Måske jeg bare ikke har fundet lige DEN ting, der skal bo i mit skal i den populære vinrøde/bordeaux farve..

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det tror jeg ikke, kender det godt- der er også tit farver, hvor jeg bare ikke synes det passer til mig, sådan har jeg det med brun og lilla- synes det ser vildt fedt ud til andre, men jeg ejer ikke selv noget i de farver og tror heller ikke jeg kommer til det:)

   Slet
 7. Ååååh, ja. Er helt sikkert med på bølgen :-) Går nærmest ikke i andet end min bordeaux sweater fra H&M samt mine bordeaux leggins. Granatæblerne er også kommet frem herhjemme - de er så fine i sig selv :-) Og jeg ELSKER din skjorte - specielt strukturen, som absolut ikke er sofaarrangementsagtig (var det et ord?!) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det i hvert fald nu;) fedt med positiv respons på skjorten - tak - det gør mig bare endnu mere glad for den:)

   Slet
 8. Hej Josefine og Sille tak for jeres søde hilsen- dejligt I har lyst til at kigge lidt med her hos mig- kigger straks ind til jer;)

  SvarSlet
 9. Hej Mille. Hvor er det sjovt. Jeg er ny i blog-land, men faldt lige over din blog - hvor er det et fint "sted" du har her. Og jeg kan se, at du stadig er i Århus og har fået en smuk lille dreng, skønt. Håber du har det rigtig godt?

  Og jeg kan vældig godt lide skjorten, speciel men fin ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Tina hvor sjovt- det her blogunivers er nu ret hyggeligt:) vi har det skønt i Århus og livet som mor er jo intet mindre end fantastisk :) jeg er blevet fast læser i dit søde Delerum og jeg glæder mig til at følge dig :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...