lørdag den 3. november 2012

Heldig!


Jeg har vundet den fineste giveaway ovre hos Kristina, hvor heldig har man lov at være!? Det er to skønne illustrationer samt en malebog af Sofie Børsting. Jeg modtog det forleden, og blev ret hurtig enig med mig selv om, at der ikke skal males i bogen, for de sort/hvide billeder er bare så søde som de er.
Da jeg fandt ud af, at jeg havde vundet, blev jeg simpelthen så glad, den følelse at vinde noget er skøn - JUBIII :)
- Jeg har prøvet det før, da jeg var 11 år vandt jeg en cykel i en tegnekonkurrence. En lilla cykel med en guld-ringklokke. Jeg siger jer - det var en pavestolt lille lyshåret pige, med store fortænder og en lidt for stor cykelhjelm, der parkede det lilla lyn i skolens cykelstativ. Det var vildt og stort!!
Og forleden var der en person derude i det danske land, der kunne hente hundrede-millioner-something hjem til sin bankbog... Mon ikke han også har råbt et lille jubii og måske danset lidt i stuen!? ;) - Har I også prøvet at vinde noget, der har fået jer til at hoppe og hvine?:)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med præmien! Kan godt forstå du blev glad, det er da bare nogle super lækre illustrationer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditts - jeg synes også de er super fine - jeg fik helt et sug i maven da jeg vandt :)

   Slet
 2. Super fine illustrationer! ...og kan godt forstå, at du ikke vil male i malebogen - jeg ville også vælge at lade dem stå sort/hvid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik!? :) Jeg tænker faktisk på at klippe et par af dem ud og putte i rammer, synes simplethen sofie børstings streger er SÅ skønne!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...