onsdag den 3. oktober 2012

Lidt farver og streger!
Jeg tegner små enkle og lidt barnlige illustrationer. Meningen er, at jeg til sidst vil samle dem til en lille plakat til H's værelse. Jeg regner med at tegne 5-6 stk mere, og jeg hygger mig med at finde på og finde farver.
Jeg tegner altid i Illustrator, men har man ikke Illustrator, er der et gratis tegneprogram på nettet, der hedder Inscape. Jeg downloadede det forleden for at se, hvordan det virker. Hvis jeg ser bort fra, at det lukkede ned en enkelt gang, så er det et fint program. Hvis man gerne vil sidde og lege med vektor-streger, er det i hvert fald et sted, man kan starte, og hver gang man har et "how to"- spørgsmål, er der ofte hjælp at hente ved at google. :)
Den lille "brille-fis" er inspireret af Malenes søde små hunde - Det var faktisk liiidt svært at tegne alle de små folder, så jeg kan ikke helt ramme det "rigtige" udtryk :)
Jeg tror, den næste tegning skal være to giraffer, hvis lange halse har slået knuder af at kysse ;)

Go' aften :)

11 kommentarer:

 1. Hvor er de søde, og tak for fif mht tegneprogram. Det tror jeg skal prøves:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja du må prøve programmet - Hvis du har lidt kendskab til tegneprogrammer finder du hurtigt ud af Inscape :)

   Slet
 2. Hold op hvor de fine de tegninger : ) Jeg er selv flittig bruger af illustrator - tænk så forskellige ting man kan få ud af det samme program - hvis jeg ikke vidste bedre ville jeg tro at hunden var blevet til delvist med 'live trace' ; ) Godt gået!!
  : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Jette!:) Ja, det er normalt ikke den slags tegninger jeg laver i Illustrator, men jeg synes det er meget sjovt at sidde med:) Du siger noget med "live trace" - det ville nok have været nemmere, men jeg "snød" nu også lidt "ved at duplikere flere af elementerne. Fx er både begge øjne og ører de samme og blot drejet lidt, men p.g.a brillerne ser man det ikke ( med mindre man ved det :) ) Efter jeg havde tegnet hundet besluttede jeg dog at de andre tegninger skulle være mere enkle og ikke nær så detaljerede i udtrykket :D
   Alle de fine opsætninger og grafik du har på din blog, laver du det i illustrator?

   Slet
 3. Ih... Hvor er de fine. Jeg kan godt se at ører og øjne er de samme - NOT! :D De er rigtig gode, Mille!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi tak søde Maja :) jeg tænker altså på dig hver dag- selvom jeg ikke kender dig, det gør jeg!:) Glæder mig til lillepigen melder ankomst og du kan vise et dejligt babybillede ... Hvis du vil selvfølgelig :)

   Slet
 4. De er vildt fine- især Malenes Brille hund;)

  SvarSlet
 5. WAUW hvor er de bare fine altså! Du er jo bare super dygtig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde M - Og hvor så du bare godt ud forleden da vi løb ind i dig - håber vi kan finde en hyggedag snart ;)

   Slet
 6. Ih dem kunne jeg kigge længe på... De er bare fantastisk fine! Glæder mig til at se de kærlige giraffer :-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...