lørdag den 6. oktober 2012

Efterår!
Lidt efterårsbilleder fra en en cafétur hos "Sofies forældre". Og så har jeg været afsted med mit kamera og taget billeder af de smukke farver man kan finde i skoven lige nu. Den står mest på afslapning i de her dage -  Forleden fik jeg gang i symaskinen og syet lidt forskellige ting. Bla den store enkle lædertaske. Den er syet af det læder jeg købte for længe siden i Læderiet. Jeg håber den med tiden vil få et lidt mere slidt og brugt look..
Det er i morgen aften jeg trækker 2 vindere af min GIVEAWAY - Kig forbi :)  Jeg glæder mig til at sende de 2 billeder afsted:)
Rigtig go' aften!

11 kommentarer:

 1. Mmm, det oser jo af efterår. Tasken er flot syet (godt det ikke kun er her tingene trækker ud;) ) og så kigger jeg lidt langt efter puden til venstre....

  Har fuldstændig identiske strømpebukser på i dag. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken:) - ja det læder har grinet til mig i lang tid- og sådan en shopper kan man vel altid bruge. Jeg så de havde en masse forskellige i h&m og blev inspireret..
   Ja altså vi har en del karryfarvede ting, er ret vild med den farve:) - synes sokkerne er så fine- de er også i petrol og tror jeg bliver nødt til at have sådan et par også:)

   Slet
 2. Dejlige efterårsbilleder. Tror jeg vil ud og nyde det i morgen inden det hele bliver til smat ;)
  Fin fin karrusel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var faktisk lidt smattet i skoven - jeg fik i hvert fald en barnevogn hjem med tunge mudder-hjul:/ men farverne er der- glæder mig til at billeder, hvis du tager afsted- go weekend til jer:)

   Slet
 3. Sikke hyggelige billeder - elsker de brune efterårsblade og den fine lille karussel, den er bare bedårende.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne - jeg er også ret vild med efteråret - Det er en skøn og farverig tid og især nu hvor jeg er på barsel oplever jeg efteråret sådan "rigtigt" :)

   Slet
 4. Lækker taske :-) jeg spottede straks den fine karrusel, hvad er det for en sag? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :) Den lille fine karrusel står nede Hos Sofies forældre, som er en rigtig hyggelig og børnevenlig cafe i Århus :)

   Slet
 5. Dejlige efterårsbilleder, kan især godt lide det øverst med de gule strømpebukser. Og flot taske du har syet, den ser meget prof ud, men du får det til at lyde som nemt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar Sofie :) Tasken var faktisk meget nem at gå til, læderet var nemt at arbejde med og med de få skæringer var det ligetil. Men lige nu går jeg lidt rundt om den, fordi jeg synes den er en lille smule shiny i overfladen - jeg håber, som skrevet, at den efter noget tid, bliver lidt mere brugt at se på:)

   Slet
 6. Flot taske:-) og flotte efterårsfarver. Jeg er også ret vild med det første billede

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...