mandag den 1. oktober 2012

Efterårsblomster og regnvejrshygge!Vi hygger i regnvejret både ind og ude. Jeg har reststof tilbage fra Hectors anorak, så jeg har syet små babyfutter. Mønsteret fik jeg ved at klippe en futte op, som jeg har købt i Tigeren- Så tilrettede jeg lidt hist og her. - Jeg har altid kaldt dem for "pusser", men synes folk kigger underligt, hvis jeg siger det..!? :)
- Jeg hygger mig med dejlige besøg og små projekter og jeg nyder det her barsel til fulde!
Regnfrakken og printet, tegnede jeg, da jeg for nogle år siden arbejdede for Dansk Supermarked - Den er fundet frem fra skabet og jeg får gået rigtig mange ture i støvregn med barnevognen:)
De sjove blomster på billede 1 fik jeg af min skønne veninde. Der var tilhørende søde ord, som gav mig en valnød på hagen og våde øjenkroge, ih altså!

18 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne billeder! Futterne ser lækre ud og regnjakker med farver er bare bedst på regnfulde dage... Og "en valnød på hagen" hehe det udtryk har jeg aldrig hørt før! Det er nu i ordbogen ;-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi jojo frk. Hansen- en bævrene valnød, der afslører at snart bryder man ud:D

   Slet
 2. Smukke smukke blomster, sikke en sød veninde. Dejlige futter Hector har fået, han er heldig med en mor der kan lave så meget fin! :-)

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er jeg dog vild med din regnfrakke!! Så smukt print!
  Haha, den med valnødden havde jeg heller ikke hørt før ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Trine - ja selvom det er meget længe siden den var i butikkerne så ser jeg den ind imellem i gadebilledet- det er lidt sjovt:)

   Slet
 4. Fine, fine billeder! Må altså også erklære mig fan af den regnjakke - helt igennem skøn! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) jeg elsker stærke farver og sjove prints i regnvejr- forleden så jeg en kæmpe stor paraply, hvor der med fed skrift stod noget med " i just love rain" - synes den var sød:)

   Slet
 5. Dejlige billeder, skønt at du nyder barsel :-)

  SvarSlet
 6. Åhh hvor ser der hyggeligt ud hjemme ved dig, og hvor laver du bare nogle mega fine ting! er overall-crazy med den stibet cardigan du har syet!! Har lige opdaget din blog og glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) sikke en dejlig besked at vågne op til :) jeg har og også lige været på besøg hos dig og læser nu med via bloglovin. Håber vi blogges ved- din blog er fin og spændende:)

   Slet
  2. Tusind tak for rosen! Er rigtig glad for at du vil følge med :) Vi blogges!

   Slet
 7. Altså, det er helt klart, at lille Hector er meget optaget af sine nye, fine "pusser"!
  Så kan man da lige holde fast i buksebenet, det hjælper!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han tager dem faktisk hele tiden af for at kunne putte dem i munden, en liiiille smule irriterende :)

   Slet
 8. Iihhhh, sikke fine pusser ven, de skal da helt sikkert,på ægte Sønderjysk manér, stilles i vindueskarmen til december så julemanden kan putte bom i dem til lille søde H;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - Ja søde, det skal de da - man skal holde ved sine rødder. Bum, pusser og mojn :D KNUS

   Slet
 9. Vildt søde pusser du har syet!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...