søndag den 9. september 2012

Weekend-glimt!

Små glimt fra en dejlig weekend!
#1+2 Besøg hos min skønne veninde, der har en masse spændende og fine ting. Og så forærede hun mig den smukke kjole. Jeg er vild med farven og prikkerne.. Og hende!
#3 En perfekt baby-sove-løsning, når man drikker kaffe og sludrer :)
#4+5 Blåbær- selvpluk-eventyr og kreahygge.
#6+7 Jeg har syet en blomstret buksedragt - Jeg har købt stoffet i Kina og det er meget sommerligt, så måske lidt sent, men pyt :)

24 kommentarer:

 1. skøn skøn kjole, gad vide om vi må se lidt mere af din buksedragt ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, i know, kun et lille hjørne.. jeg ville gerne vise lidt mere, men aftenbelysningen gjorde billederne grynede, så jeg opdaterer i morgen med billeder af buksedragten:) kjolen er SÅ flot, man kan slet ikke se på billedet, hvor smuk farven virkelig er!:) go' aften

   Slet
  2. Uha Heidi- så er den opdateret - og jeg er en lidt genert model :)

   Slet
 2. Åh... hvor er han sød, lille Hector. Gid det var mig, som kunne putte i en IKEA pose - genialt :)
  Dejlige billeder, sikke mange skønne ting du hår nået. Min er tilbragt på sofaen... man skal vel nyde det så længe man kan ;) God søndag aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi Tak Maja - vi grinede lidt af den ikea-løsning, det er da i hvert fald en seng der er nem at have med sig :)Og JA du skal ligge på sofaen og slappe af og nyde det. Vores sofa var formet efter mig den sidste måned, tror faktisk den stadig er det HA!!:D

   Slet
 3. Smiler stadig af baby i IKEA pose. :)

  Og hyggelige glimt fra weekenden... Er på cardigan opgradering, så hvor er den blå mon fra? Den har en fin skulderdetalje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er min søde venindes cardigan - og den er rigtig fin og ren uld ( jeg kunne også godt bruge sådan en:) ).. Men hun har fundet den på et loppemarked... - Du må på jagt, jeg er også altid på jagt efter cardigans, så lad os skrives, hvis vi finder noget godt!:D

   Slet
 4. Hvor fine billeder og meget fin insekt bobbel - hvor har du købt den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Det er min venindes, jeg ved faktisk ikke hvorfra den er, men sød er den;)

   Slet
 5. Åh hvor er han bare rå-lækker!!!! Total smart løsning :)
  FED FED ring med blålig sten, din venindes???

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak libbie, en løsning jeg kommer til at bruge igen tror jeg :) Ringen er min venindes- bare så fin,elsker den slags vintageringe:)

   Slet
 6. Hihi - smart med IKEA-posen! :) Det ser da ud som en dejlig weekend...!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja vildt smart- kan klart anbefales og er man to kan babyen lige vugges i søvn - i love ikea hehe!

   Slet
 7. Så fin en buksedragt- og hvor ser du slank ud- væk er alle graviditetspundene!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi tak- men der er nu stadig lidt som skal løbes væk:)

   Slet
 8. SKønne billeder Mille - som altid!
  Hector ser skøn ud og sengen er virkelig kreativt tænkt! Så smart altså!
  Sikke også en lækker buksedragt du lige kreeret - smukt, altså!

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mille! Dine kommentarer gør mig rigtig glad!! Buksedragten skal jeg have syet i sort, den model er dejlig at dase rundt i herhjemme. Rigtig go dag til dig. Solen skinner og jeg skal have lille H med en tur i skoven.kh

   Slet
 9. Hvor er du dygtig. Gad godt kunne sy så lækker tøj til mig selv.
  Og hvor ser det hyggeligt ud ned i IKEA-posen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sofie - Jeg kan godt lide at sy tøj til mig selv, men er også meget kritisk og nogle gange får det en levetid på 2-3 ganges brug og så er jeg allerede blevet træt at det.... Men med alt det du producerer kan du da sagtens sy noget til dig selv??

   Slet
 10. Wauw en buksedragt. Den er vildt flot. Og skøn blog du har dig her:-)

  SvarSlet
 11. Wow hvor er den fin den buksedragt! Hvor får man fingre i mønsteret til sådan en?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) det er et mønster jeg selv fik skabt ved at sy bukserne op fra et chino buksemønster fra burda - men så var det bare som om der manglede noget og så kom overdelen på..:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...