tirsdag den 11. september 2012

Et blåbær-paradis!

Billeder fra en lille søndagsudflugt til Nimtofte på Djursland, hvor der ligger en plukselv-blåbær-mark:) Aldrig aldrig før har jeg set så mange blåbær! Jeg elsker blåbær, så jeg plukkede løs og har nu 2,5 kilo liggende i køkkenet! MUMS. Der er altså noget helt fantastisk over at plukke bærene selv. Træernes grene var tunge af klaser - Små bløde perler med velour-agtig overflade, jeg synes de er flotte! Helt sikkert noget jeg gerne vil gøre til en september-tradition:)

8 kommentarer:

 1. Wauv! Sikke en fantastisk mark! Man bliver helt betaget af naturens rigdom... Jeg elsker også blåbær!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for dælen man bliver betaget af naturens rigdom og sådan lidt, her-står-jeg -da-lige-og-plukker-mine-egne-bær-natur-agtig:) De smager himmesk, bedre end dem fra supermarkedet - men nok fordi jeg har plukket dem :)

   Slet
  2. Hahaha, ja! Din beskrivelse er liiige sådan jeg tænker når jeg står nede i skoven og spiser bær. Man er bare SÅ meget et med naturen lige der, hehe. Dejligt at de smagte som de ser ud :-)
   Og tusind tak for din hilsen på min blog!

   Slet
 2. Uhm, det ser lækkert ud og sikke en frodighed. Gad godt have sådan en blåbær selvpluk i nærheden...

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske I har, jeg googlede lidt rundt, havde hørt der var en god blåbærsæson i år... og heldigvis kun en times kørsel fra os. Det er virkelig værd at køre efter!:)

   Slet
 3. Jeg er ås helt vild med blåbær - lækkert lækkert :-) Og hvor er det noget fint stof din buksedragt er lavet af - det kan kun gøre sensommeren længere på trods af et par byger... Det er en rigtig skøn blog du har, med masser af inspiration. Den glæder jeg mig til at følge fremover :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line, din kommentar gør mig glad. Jeg er også blevet fast læser hos dig og glæder mig til at følge dig. Mine forældre bor i Broager, så jeg kan nok genkende steder, hvis du poster fra dine by-omgivelser :)
   Jeg er allerede glad for buksedragten, mest fordi viscosen er skøn at dase rundt i:) vi blogges ved kh mille

   Slet
 4. Hej Mille,
  Ved du, om det stadig er muligt at plukke blåbør i sæsonen? Og hvad er adressen,
  Vi vil forsøge at gøre dig kunsten efter ;)
  Mvh Sara og Laura.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...