torsdag den 13. september 2012


gif maker
Jeg leger med grafik og html koder og synes det sjovt, at få billeder i bevægelse:) - Min blog har eksisteret i snart et halvt års tid, og jeg har lyst til at lære det her blogger og web bedre at kende!

- Ja, som illustrationen viser, leger jeg også med et nyt kamera :D Det nye kamera er et Canon 1100d, der er et billigt, men et okay kamera til amatørbrug! Jeg elsker at tage billeder og det virker til, at være et fint kamera til mit behov:) - Jeg har planer om at købe objektiver, når jeg først er helt sikker i basis-udstyret.

- Har du et kamera, og hvis ja, hvilket?

 Ps: Min illustration er lidt sløret i den her størrelse, men nu kom den på alligevel - Det driller mig lidt, det html, men håber jeg snart får knækket koderne :)

6 kommentarer:

 1. Tillykke med kameraet! Jeg har selv overvejet aftenskole kursus eller andet for at kunne gøre noget mere blogmæssigt, da det er mit store hængeparti. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi Tak :) Jeg har tænkt på at købe et spejlrefleks i lang tid, for jeg var i tvivl om jeg overhovedet vil få et stort kamera slæbt med overalt... Men jeg tror jeg bliver ovenud glad for det - Hvilket kamera bruger du til dine fine billeder?

   angående blogger - så synes jeg faktisk ikke at det var nemt og ligetil at sætte op - og det er på trods af, at jeg arbejder ved en computer hver dag - Men jeg vil gerne lære det til fulde og ændre min blog til som jeg gerne vil have den. Da jeg gik i gang for et halvt år siden var det sådan lidt - ok så gør jeg bare sådan - men nu vil jeg gerne vide og kunne mulighederne så jeg kan forme bloggen og layout som jeg synes... Men et aftenkursus ville nok ære nemmere - i stedet for jeg sidder selv og leder efter svar til det hele...:)

   Slet
  2. Drømmer også om et spejlrefleks, men da vores ellers gode og relativt nye kamera gik i stykker, så prioriterede jeg et godt digitalkamera i stedet, som jeg var heldig at få i julegave. Det er et sony kamera med muligheder for makro og andre automatiske indstillinger, men jeg ville virkelig gerne prøve kræfter med manuelle indstillinger som et godt spejlrefleks kamera kan. Ind til videre øver jeg mig bare på at tage gode billeder med det grej jeg nu engang har... Og ønsker jeg videre gad jeg godt have rigtig godt dagslys og en altid klart oplyst hvid baggrund / underlag, haha. (Snarligt efterår og sort spisebord hitter ikke i denne sammenhæng!)

   Blogger synes jeg egentligt er okay, men jeg vil gerne vide mere om html koder og mangler særligt grafiske kundskaber til at lave layout. Der er min achilleshæl. :)

   Slet
  3. Dine billeder er meget klare, rene og fine! Jeg har også et sony digital som jeg har været meget glad for, men det er begyndt at ryste og er bare ikke helt på toppen. Og så bruger jeg min telefon meget, da det faktisk tager pæne billeder og jeg har mulighed for at redigere direkte på telefonen. Ja og nu det store kamera, som jeg dog ikke kommer til at slæbe med rundt alle steder- der må jeg bruge det lette grej:) Men jeg glæder mig til at lære det nye kamera at kende!
   Vi må finde et kursus så vi kan blive hajer i både det ene og det andet web-halløj;)

   Slet
 2. Håber du er blevet endnu mere glad for kameraet, nu hvor du har haft tid til at lege med det?! Sig til hvis vi skal kigge på noget med nogle html-koder en dag. Ikke at jeg kan love, at jeg kan hjælpe, men jeg kan jo en smule html og css...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tror i hvert fald jeg bliver glad for det - Men skal HELT sikkert have det objektiv som vi så på - og måske et stativ og en macrolinse og en selvudløser og og og :) Jeg skal bare vænne mig til at have det med mig og lære lyset og de forskellige indstillinger at kende...
   Kunne være super fedt hvis du kunne hjælpe mig med hjml koderne, det driller mig nemlig. Lige nu kæmper jeg med at generere klip fra photoshop om til html, så ville jeg kunne lave nogle sjove film, men kan ikke helt finde ud af det..hmm nå søde janne håber snart vi ses igen - så jeg kan høre om din tur;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...