fredag den 7. september 2012

Lady fingers og hårdt arbejde!

Manden har slået græs, og jeg har sammen med min mor ( og Hector:)) fjernet ukrudt og gjort forhaven fin. Jeg har ikke grønne fingre. Det der havearbejde er faktisk overhovedet ikke mig. Slet slet ikke, men når man nu har sådan et dukkehus, må jeg finde den indre farmor frem. Altså hende der også laver brombær-marmelade og bager brød - Hende der kan finde på at folde og gemme gavepapir,  og hende der strikker små babyveste. Og nu er haven fin!
Det bliver godt vejr i weekenden - vi har hyggelige planer og dejlige mennesker i sigte:)

Go' weekend!

12 kommentarer:

 1. Et fint projekt- og se da bare et resultat! - Og oveni: En glad lille Hector og en glad mor!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en glad men også lidt en træt mor:)

   Slet
 2. Det er da bare blevet fint. Hvis manden skal ha øl som belønning efter græsset fik I så boblevand?? Det havde i fortjent. Super skøn hue lille H har taget på;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Et glas kold hvidvin til aftensmad- som nærmest slog den trætte arbejdskrop omkuld:) ja hatten har min veninde strikket til lille h- han er min lille blå smølf:)

   Slet
 3. Hvor er han sød din Hector, hvor gammel er det nu han er?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tenna- det er stort med sådan en lille mand! Han runder snart et halvt år- tiden går og klokken slår og det mærker man bare for vildt med sådan en fyr- uf:)

   Slet
 4. Hvor tegner du altså bare virkeligt fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anne - Jeg hygger mig rigtig meget med det:)

   Slet
 5. Det første billeder er utrolig fint, det fanger mig helt med farverne! Åh suk jeg har en indre farmor kan jeg se, for jeg kan da godt nikke genkendende til nogle af de ting :-) Fortsat god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er også helt vild med patina og rå facader:) Håber også I har nydt weekenden, det har vi, men hvor går det stærkt. Jeg ved godt at jeg er på barsel, men derfor er der alligevel weekender og hverdage :)

   Slet
 6. Sikke dog en fantastisk blog, du har! Er vild med dine tegninger. :-) Har fluks meldt mig som fast læser.
  Kh Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. ej hvor dejligt, det gør mig rigtig glad. nu vil jeg putte min lille dreng og så besøger jeg også din blog - så blogges vi ved :) kh

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...