søndag den 23. september 2012

En lørdag med stof og maskiner!I går begravede jeg mig hele dagen, sammen med min søde veninde Henriette, foran symaskinerne. Nederdelen er hendes værk og jeg er helt vild med den, som i crazy in love! - Er den ik' skøn?;)
Vi fik produceret en del, en rigtig krea-lørdag. Jeg elsker den slags dage, flere af dem tak! ;)

Go' søndag!

9 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare skønt!!! og sikken en sjov nederdel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Mette , det var en super dejlig dag, jeg var helt udmattet da det blev aften, på den gode måde:)

   Slet
 2. Den er vildt fed den nederdel!! men det synes jeg nu godt nok også at glimmerskoene er!!! Er det dem fra Miu Miu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er den ikke for fed!!:) - Jeg har fået lov at få mønsterdelene, så skal jeg se om mine hofter kan bære sådan en sag. xxx Skoene er fra Kurt Geiger - Jeg er også helt vild med dem, har netop søgt nogle glittersko, som ikke er for "larmende", de her er skønne...

   Slet
  2. Narh så bare lige en skør tanke... kunne man mon glitte dem her helt til...?:)

   http://www.deichmann.com/DK/da/shop/home-damer/home-damer-sko/00013001069716/Sn%C3%B8resko.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=212@40&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=home-damer/home-damer-sko/home-damer-sko-Dandy

   Slet
 3. Hvor er den rå - krea-dage er så hyggeligt! Mangler bare evner foran symaskinen (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker det, tiden flyver afsted - især når man sidder sammen med en:)

   Slet
 4. Sikke en fantastisk nederdel:-) Virkelig fin og feminin på en rå måde. Og skønne skønne glimmersko. Verden burde klart have flere af den slags

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er helt enig - Jeg er også vild med begge dele :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...