lørdag den 22. september 2012

Et halvt år og weekend!

I dag er det 6 måneder siden lille Hector så dagens lys - Han er en super dejlig lille bøf, der altid smiler og sjældent græder. Han vejer 8,5 kilo og har fået sin første tand og har nummer to på vej. Han gør mig ubeskriveligt glad! - Ja, jeg tror faktisk, at han er det eneste menneske i verden, der kan have en bussemand til at sidde ude på kinden, hvor jeg stadig bare tænker - Nåårh lille skat!:D Han er min, vores, SØD!
Vi har fundet striktrøjer og hjemmefutter  frem og indehygger med hurtig-mad fra en yndlings-restaurant. Jeg har bagt kager og i dag har jeg haft dejligt krea-besøg i hulen, hvor vi har syet en masse forskellige sager. Det viser jeg i morgen!
Go' lørdag aften ;)

11 kommentarer:

 1. Her sidder man troligt og holder øje med bloggen - OG hans første kys...
  Hvad blev der af beviserne?

  Helena & S

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi hvor er du sød - og ja det søde kys, men det blev ved med at drille mig og være ret pixelleret øvbøv, så det kommer på når jeg finder nogle der kan hjælpe mig :) Håber I har det godt kus til jer ;)

   Slet
 2. Skønne hyggeligt billeder:-) Og stort tillykke med din lille trold

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak Karina - ja selvom det kun er et halvt år og man ikke rigtig fejrer det, så går man altså op i de små baby-ting her i starten:)

   Slet
 3. Han er vist en lille gavtyv -- ser ret fræk ud og så bare et halvt år,- hvad kan det ikke blive til??

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er en lille frækkert - Du skal se ham snart, synes der sker noget hver dag :)

   Slet
 4. Gosh hvor er han dejlig!!!!. Blev bare så glad da jeg chekkede de vigtigste blogs i går aftes i lufthavnen, efter 4 dage uden netværk og så den lækre trold smile til verden. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh glæder mig til at høre om jeres tur og ikke mindst om du har fået shoppet nogle lækre sager;) Vi savner dig - Håber vi kan ses snart <3

   Slet
 5. Han er så lækker - og det var dine æblemuffins også :)Du kan tro, at de vakte lykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde M - Godt de kunne bruges, du havde jo en lang dag der i solen :)

   Slet
 6. Åh Mille, han er bare SÅ smuk og dejlig:) Tillykke med det halve år og den fine bisse tand. Kram

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...