tirsdag den 25. september 2012

Vilde striber!

Jeg er ret pjattet med gul, leo og glitter, så den her kombination på strik, kunne jeg ikke stå for. Jeg har købt stoffet i Kina og haft det liggende i lang tid - Nu fik jeg endelig samlet striberne til en oversized cardigan.
Mønsteret tegnede jeg ud fra en jakke jeg havde i forvejen, lagde jakken op og tegnede i frihånd - Det fungerede fint, fordi modellen er oversize og strik. Det eneste, hvor jeg lige skulle holde tungen lige i munden, var at ramme striberne:)

21 kommentarer:

 1. Gud, hvor er den fin! Og rimeligt sejt gået altså! Fedt stof!

  SvarSlet
 2. Wauw... den er så lækker. Jeg er da helt vild med stoffet og farverne er bare lige i øjet. Det må blive en eftreårs favorti.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn, er vild med både stof og snit! :)

  SvarSlet
 4. Ihh den er sej. Og hvor er du sej sådan bare lige hurtigt at kunne tegne mønster efter og sy den. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak anne - Det ser måske sværere ud end det er, for det var meget simpelt. For og bagstykker ligner hinanden og når det ikke skal sidde til så går det nemt :)

   Slet
 5. Jeg må sige det igen, hvor er du sej til at sy tøj til dig selv. Det gad jeg godt være bedre til. Den ser super fin og rar og varm ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. uha Sofie - det kræver skam ikke en skrædder for at sy den her, jeg er sikker på du er en haj til det når du først kommer igang :) Jeg tror faktsk også jeg bliver glad for den!

   Slet
 6. Tusind tak - hvor er I søde, dejligt med respons - tror jeg bliver rigtig glad for den - kunne godt finde på at sy et par i ensfarvede også, det kan man vidst altid bruge :)

  SvarSlet
 7. Hvor er den fed! Jeg elsker, ELSKER stoffet! :) Jeg vil også kunne kreere sådan nogle fine ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du også sagtens! Den her er altså meget nem!:) Nu har jeg på fornemmelsen er du er en af de "irriterende" heldige der hurtigt kommer tilbage til "egen krop" - men jeg har stadig (grrr) lidt fødepølle og sådan, og derfor er de vilde striber gode til at skjule situationen :D

   Slet
 8. Har du laget denne? Så fantastisk kul :-D

  SvarSlet
 9. Wauw den er lækker! Elsker stoffet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie - Jeg er også vild med det.:) Jeg glæder mig også til at se resultatet af den stribede sag du har på pinde :)

   Slet
 10. Har du mere stof vil jeg gerne bestille en! ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih Kristina - der er stadig en rest, men desværre ikke nok til en cardigan, ellers ville jeg gerne sy en og sende afsted ;)

   Slet
  2. øv! Men tak for den gode vilje:) Synes det stof er sejt og frisk!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...