tirsdag den 14. august 2012

Lidt skitser!

Der er ingen tvivl om, at min store passion er tøj, tegne, farver, detaljer, print og mest af alt textilkvaliteter. Jeg kan nærmest blive helt høj, hvis jeg finder kvaliteter med spændende strukturer eller nye detaljer. Jeg er så priviligeret, at hver dag, når jeg kører på arbejde, får jeg lov at lave det jeg elsker, nemlig at tegne og designe i en texstilvirksomhed. Et arbejde jeg er meget glad for og ser frem til at vende tilbage til i det nye år. Jeg rejser ofte til Kina, hvor jeg er på diverse markeder med stof, bånd, knapper og meget mere. - Et sandt farveparadis!
For tiden er jeg jo på barsel med lille Hector, men for hele tiden at holde gang i mine hænder, sidder jeg dagligt og tegner. Jeg skal nødigt opleve samme scenarie, som når jeg er hjemme hos mine forældre og kan se, hvordan jeg bliver dårligere til at spille klaver, fordi jeg ikke øver mig.Tænk hvis jeg kom tilbage på arbejde og havde glemt, hvordan man tegner...
Grunden til mode, tøj, og tegninger ikke fylder mere her på bloggen, er fordi jeg ikke vil "mix business with pleasure" :) Bloggen her er mit frirum, der holder mig igang, så min hverdag ikke kun går op i bleskift og amning - Jeg blogger om lige det der falder mig ind. Og lige for tiden tænker jeg meget lidt på mode og design. De emner har jeg på en eller anden måde parkeret et sted langt ude i baghovedet, for ellers begynder min hjerne at arbejde og tænke i detaljer og streger og "Nåh ja, det kan man også" eller " Det ville se lækkert ud med..". Så snart jeg åbner et modeblad kan jeg mærke jeg går i de arbejdstanker. Det kriblede også i mig, for at tage med til modemessen i Kbh, men nøjedes med at sluge DrK til mig i stedet. Hver ting til sin tid, og når jeg vender tilbage på arbejdet får den fuld skrue, men lige nu vil jeg bare nyde min lille dreng. Så kan jeg heldigvis, som et lille "cherry on top", hygge mig med at blogge og få mit kreative behov stillet. - Men jeg kan ikke love, at når jeg vender tilbage til mit arbejdsliv og er lidt mere mig/MILLE og ikke bare "Hectors-mor", slipper af med ammehjernen og er tilbage i modebranchen, at der så ikke sniger sig et par fashion-indlæg ind i ny og næ :)

Vedhæftede er blot lidt hurtige skitser fra i går aftes. Jeg vil gerne sy nogle printede bukser, små indejakker, en sort højtaljeret nederdel og nogle enkle skjorter med krave her til efteråret.

7 kommentarer:

 1. KÆFT hvor er du SEJ Mille!!!
  Fuck nogen fede tegninger. Er vild med idéen med den lange cardigan med de lange ærmekanter.....
  Fedt at få et indblik i din arbejds-hverdag. Nyd din barsel og lille Hector :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Libbie- du er sød:) og du kan tro jeg nyder barsel og lille Hector- i dag opdagede han for alvor sine tæer- og de er flotte sådan nogle tæer- det mor-noget er slet ikke tosset- han gør mig meget glad den lille fis!:)

   Slet
 2. Uh, fint :-) Det kan du da godt finde ud af, må man sige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte Marie, jeg tegner så meget jeg nu kan komme til, men dog ikke kun tøj ;) Dine tegninger er bestemt også grafiske og fine ;)

   Slet
 3. Du er lige kommet på min blogroll :)
  Synes bare lige du skulle vide det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt stine - og i ige måde ;) Håber vi blogges ved! kh

   Slet
 4. Wow hvor er de skønne! Mere, mere, mere! :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...