søndag den 19. august 2012

Søndag!

En lille hilsen herfra dukkehuset, hvor weekenden har stået på hygge-amok- Vi har sovet i en sød skovhytte, været sammen med skønne mennesker, spist blåbærtærte i en fin have, været på loppemarked og i Djurs sommerland, spist aftensmad på stranden og meget mere. Det her vejr er for lækkert! - Vi har fået farve på skuldrene og der er en næsten sydenlandsk stemning på terrassen.

Billeder fra weekenden må følge senere, de vedhæftede er fra forleden, hvor jeg fik ryddet lidt op i mit tøj. Jeg kan få lang tid til at gå med at sætte op i farver og prøve tøj jeg lige havde glemt jeg havde. Så har jeg lavet brombærmarmelade og bagt brød - Pyh, I know, det lyder næsten lidt for overskudsagtigt, men jeg faldt over en blog og en brødopskrift der bare skulle prøves! Det er hos Jane og hendes lækre kernebrødsopskrift er at finde her. Jeg er vild med kernebrød og det her er SÅ lækkert, det skal helt sikkert bages igen!


4 kommentarer:

 1. Når jeg ser så fint tøj på rad og række, ville jeg ønske, jeg havde plads til en bøjlestang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min er fra Hay, og jeg synes den er fin, men nogle bøjler skal presses ned over stangen, som om den lige er lidt for tyk. Det er lidt ærgerligt. Vi har heller ikke så meget plads i soveværelset, men stangen den bliver, for synes også det er fint:)

   Slet
 2. Lækre billeder som altid :-) Er brombærsæsonen gået i gang... så skal jeg da vist på brombærjagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marie - Vi har en kæmpe brombærbusk lige foran huset og hver dag pipler nye bær frem, men de er desværre lidt sure - så det blev til marmelade, uim det smager godt. SÅdan er det lidt med det man selv laver ik? det er bare lidt bedre:)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...