fredag den 27. juli 2012

Fredagsis!

Vi har besøg af min mor til sommerhygge i solen. Og jeg har flashed min nysyede røde nederdel ved en lang gåtur ved vandet, i skoven og ved havnen. Her fik jeg min første sommeris. En stor gammeldags med guf. Mums. Det får mig til at tænke på de mange sommersæsoner, hvor jeg har langet store og små is over disken i en isbod på Rømø. Jeg blev, før kunderne nåede at sige, hvad de skulle have, ret go til at gætte, om de var "en rom og rosin"- eller " en jordbærsorbet" - type.... Der gik næsten sport i den! - Jeg selv er "en lakrids og banan+ guf og i bæger"-"type"!
- Hvad er du?;)

9 kommentarer:

 1. Ih Mille sikke nogen dejlige billeder!!!
  Og super smart der i ny rød nederdel :)
  Hvor er du smart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Libbie - jeg fik lige lavet et mønster og er ret vild med at den er højtaljeret, tror faktisk der ryger en sort igennem maskinen i eftermiddag også:)

   Slet
 2. Prøv at gætte, hvilken is-type jeg er, inden jeg svarer! ;-)

  Sikke en fin rød nederdel, den klæder dig godt. Og rigtig fine billeder - men det kunne jeg jo skrive, hver eneste gang du poster noget nyt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Janne <3 <3
   Ja, altså nu er det 10 år siden jeg sidst har puttet folk i en "is-boks", og kan se, at eftersom iskortet i går også bød på gorgonzola- og læsøsalt - is, så er jeg sikker helt håbløst dårlig til det i dag.. men, hvis vi går ud fra det gamle iskort så - here we go:

   Du ville vælge 3 kugler - 2 er for lidt og 4 er for meget og så er det svært at vælge...
   Du får isen i vaffel - og der skal guf på toppen, måske endda lidt syltetøj?
   kugle 1 - Der er helt sikkert en kugle med "indhold" - enten stratiatella, daim eller valnød, noget hvor der "sker lidt".
   kugle 2 - er en traditionel kugle, noget bekendt og smagssikkert som en chokolade eller en karamelkugle.
   kugle 3 - er den overraskende, det kan være en frugt sorbet, måske lime?

   Uh Janne nu glæder jeg mig til svaret, for du var jo også fan af det der lakrids-chokolade, så lakridskuglen ligger også og vil gerne ind i den is der..
   :)

   Slet
  2. Hehe ja, det er svært - og det bliver ikke nemmere af, at jeg er en stor is-elsker! :-) Så jeg kunne i virkeligheden vælge rigtig mange forskellige kugler, hvis det skulle være. Som regel får jeg faktisk bare to kugler i bæger - og så er det som regel lakrids og noget med chokolade, så både daim og stratiatella er rigtig gode bud, faktisk er jeg jo også ret glad for nødder, såeh... Og det er i hvert fald rigtigt, at der skal ske lidt, så tit har jeg også fået chili-chokolade eller lignende. Men jeg overvejer altid frugtisen også, så måske skulle jeg bare gå over til 3 kugler ;-)

   Ih, nu har jeg lyst til at spise is! Vi må tage en tur sammen, når det bliver godt vejr igen. Nu blev vi jo også "snydt" i Fjellerup.

   Hov, for øvrigt synes jeg helt sikkert, dit svar bestod. You still got it! :-D

   Slet
  3. Godt jeg stadig har taget bare en lille smule - jeg vidste den der lakridskugle var i spil... Den er også go.
   Når jeg får 3 kugler er det altid en valnød.
   Men så er du også en bægerpige, jaja der ka man bare se;) vi må snart have os en is- så snart solen kommer igen- så inviterer jeg;)

   Slet
 3. Skønne sommerbilleder :-) jeg har endnu tilgode at få en rigtig sommeris med guf og det hele.... Min skal også være i bæger - og mon ik det er noget med bær i ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie - Det er lidt skørt, men jeg har altid syntes at det er de fine og smukke piger der vælger bær-sorbet:D Og jeg synes det ser så lækkert ud, men jeg er bare en tung-flødeis-pige- HA!:)

   Slet
  2. Hihi, Mille, lige præcis sådan har jeg det også! :-D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...