lørdag den 28. juli 2012

Et indevejr!

Slut med is og sommer på terrassen - Så kom pisregnen tilbage, men vi hygger inde! 
- I formiddags tog jeg et smut i stof og stil og sidder nu og leger med lidt småting. Manden ser OL og lille H ligger sammenrullet i en dyne og er slatten og syg, min stakkels lille rullepølse.
Go' regnvejrslørdag til alle.

12 kommentarer:

 1. Hvor er illustration på nederste billede bare sød og fin (:

  - Kit

  SvarSlet
 2. God bedring til lillemanden ;) Solen skinner over København i dag! Juhuuu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maja - vi måtte en tur på skadestuen - han var helt slatten og energiløs - men er heldigvis i bedring nu:) lyder dejligt med solskin- keep me posted- jeg skal til Kbh i den her uge!;)

   Slet
  2. Åh... det lyder ikke rart. Godt han har fået det bedre! ;) Vejret i København er skønt, god tur!

   Slet
 3. Jeg knuselsker digtet. Er du ordpoeten?
  God bedring til den bette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak malene! Ja tegningen og de små linjer er noget jeg leger med for tiden :)

   Slet
 4. Hvor du tegner fantastisk! Kan du måske anbefale en pen\tusch du bruger her? Jeg har ikke haft held med at få noget pænt resultat af de tuscher jeg har prøvet, for tykt eller for tyndt eller for nemt til at 'sive ud' osv. Ville blive rigtig glad for at høre hvad du bruger her :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. EEJ altså better late than sorry - jeg har slet ikke set den her besked - Selvom den nok næppe når frem vil jeg lige - better late than sorry skrive svar tilbage :) Jeg har købt en hel masse tynde blæk kuglepenne i en boghandel og så prøver jeg mig lidt frem alt efter papirets tykkelse og overflade :)mener at den tykkelse jeg bruger til pigerne hedder 0,5!

   Slet
 5. Hej Mille. Skriver lige på et gammelt indlæg. Hvor er det sorte vitrineskab fra? Vi er nemlig på udkig efter et, men kan ikke finde det helt rigtige. Så kom jeg i tanke om at jeg engang så et hos dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cecilie - ih godt husket - så kom jeg lige tilbage til de gamle indlæg, hvor sjovt. Skabet er faktisk bare fra Ikea, mener det koster omkring 3000 - og det er rigtig fint irl - jeg er super glad for det, selvom vores roder helt vildt og det nok egentlig er pænest med sådan et skab hvis man holder lidt orden - too late, hasse og jeg er vidst lidt nogle rodehoveder :) Kram til dig!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...