onsdag den 25. juli 2012

18 nye par øreringe - Nem DIY!

 
Lige et kuk herfra dukkehuset, hvor vi i dag har boblet i solen og taget en lang lur under et træ. Endelig kom solen, uimm vi nyder det i fulde drag. Det bliver ikke til de store kreative projekter nu, hvor vi bare sommerdaser, men i dag tog jeg dog en lille pause fra solen og forvandlede mine nyindkøbte fine knapper til øreringe. Nu tilføjer jeg ikke mindre ind 18 nye par til samlingen. Det er dejlig nemt med knapper, man napper lige krogen bagpå af og limer ørestikker fast med sekundlim. Sådan - smukke nye farver på ørerne hver dag ;) Et lille tip - Man kan få ørestikker i Tiger-butikken.
Se også de øreringe jeg har lavet her.

Håber I nyder det skønne vejr - Mange sommerhilsener herfra :)

1 kommentar:

  1. Sikke en god idé og hvilke dejlige farver :) Jeg skal i Tiger - tak for tip!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...