mandag den 25. juni 2012

Lidt fra landevejen!

Jeg har plukket blomster i vejkanten - Jeg var fyldt med fluer, bladlus og en enkelt bænkebidder af at rode rundt efter dem, men hvad gør man ikke, når man kan slæbe de farver med hjem?;)

Illustrationen har jeg tegnet, fordi jeg så det sødeste kærestepar, der kom cyklende op ad Jyllands Allé - Til jer der ikke kender Jyllands Allé, er den sådan lidt bakket- ikke meget, men alligevel så bakket, at der er et bestemt sted, hvor jeg i hvert fald altid står af og trækker cyklen. Så snakker jeg i telefon, så det ikke ser ud som om jeg ikke kan klare bakken tsk tsk... ( I'm not kidding!) ;)
Nå, men som vist, havde fyren overskud til at hjælpe sin pige frem - Den slags sys' jeg er sødt! ;)

5 kommentarer:

 1. Smukke farver. Kan godt forstå, at du kravlede rundt blandt insekter for at få de fine blomster :)

  SvarSlet
 2. Laver du mon illustrationen på bestilling? Er vild med den, og den går ret personligt ind her hos os synes jeg :-)

  SvarSlet
 3. Skønne blomster Mille og det er jo fine sager grøftekanten kan byde på!
  Illustrationen er virkelig fin og som Marie skriver, går den også lige ind her i mit lille hjem. Så jeg er da også ret nysgerrig på, om det er nogen du tænker at tegne flere af?

  KH

  SvarSlet
 4. Ihh så dejligt livsbekræftende. Bliver så Glad i låget over dine billeder. Farverne er skæne og så den lille historie der altid ligger bag. Skynd dig at få et barn mere så du kan være på barsel altid, og glæde os andre ;-)
  Tegningen ...... Melder mig også på listen til den!!!! Fin streg og også jeg kan smile genkendende til den.

  SvarSlet
 5. Hvor er I søde - jeg bliver helt smigret og glad over I kan lide de små streger- Jeg vil overveje at tegne flere og så giver jeg besked :) - har i øjeblikket et par forkellige igang som jeg leger med til jeg synes de er helt rigtige og gode:)
  Tak for jeres dejlige hilsener!
  kh mille

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...