onsdag den 27. juni 2012

Fersken, sort og leo!

Jeg har været på udsalgsjagt, synes jeg fortjener lidt nyt - jeg har jo født et barn! (Ja, den kommer jeg til at bruge i laaang tid!) 
Der var ikke så meget der faldt i smag, men lidt fik jeg da med hjem.
- En oversize ferskenfarvet jakke fra Monki.
- Et sort og helt enkelt ur.
- To potter fra genbrug, til en flad 5'er pr. stk.
- En cardigan fra Soaked in luxery, som jeg lige har pimpet lidt op med et pink bånd.

I fare for at wspa eller andre kommer efter mig pga. den lidt bizarre knagerække på det første billede, vil jeg skynde mig at sige, at det var en af de ting manden valgte af frede da vi flyttede sammen. Det er HANS! Men jeg er med tiden begyndt at holde af den..

16 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige fund - jeg elsker den fine fersken farve!

  SvarSlet
  Svar
  1. JA . den farve hitter- jeg falder ALTID for den:) Tænkte om det måske blev for meget med en hel jakke i fersken, men er allerede ret glad for den!

   Slet
 2. Ja den jakken så riktig flott ut!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg har set din blog - hvor er den flot - jeg er blevet fast læser og håber vi blogges ved :) kh mille

   Slet
 3. Skønne ting du har købt, Mille! Og så bare lige et bånd! -Sådan!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt pink gør bare lige prikken ik? :)

   Slet
 4. ...kender ALT for godt den der med "ahrmen come on, jeg har født 3 børn" *griner højt* og forestil dig så min mands himmelvendte øjne :)
  Men vi er da for seje os kvinder!!
  Men back to the subject. FEDE ting du har fået handlet og jeg har også horn hængende i hjemmet som manden har nedlagt. Har endnu ikke fået lov til at pynte dem med julekugler i december måned, men jeg arbejder på sagen :)
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Libbie - du har født 3 børn - du MÅ ALT!! :D Der var et år, hvor der stod "døde dyr" på min juleønskeseddel, så vi har også lidt af den slags, men lige nettop denne er altså mandens:)

   Slet
 5. Så fine ting og velfortjent når du har født! Den vil jeg også bruge når jeg engang har født (termin 3. august). Jeg har lige opdaget din blog og nu er jeg hooked ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord -termin 3 august, stort tillykke - jeg har været inde og se din mave, hvor er den fin. Jeg troede selv, at jeg var en af dem der ville ELSKE at være gravid, men jeg synes nu det var hårdt og tungt og ikke ligeså romantisk som jeg havde håbet - men nu hvor jeg sidder med dejlige lille hector i armene så har jeg glemt alt det hårde og kan faktisk ind imellem savne de små ( og til tider store) spark i maven :)stort tillykke og jeg håber vi blogges ved. kh mille

   Slet
 6. Altså jeg tænker lidt om du ikke kunne flytte ind i min garderobe? Det er jo vildt, at du kan få så meget til at se ekstra fedt ud. Stor respekt for din kreativitet
  Kram Sandra

  SvarSlet
 7. Utrolig kul jakke, den vil jeg ha!! Og kule potter.
  Synes du kan bruke det at du har født barn som unnskyldning veldig lenge egentlig:)
  God sommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tine - Også go sommer til dig og go tur til Østlandet ;) Måske vi er så heldige at få lov at se billeder fra din ferie?

   Slet
 8. Mange tak! Jeg havde netop også den romantiske forestilling om graviditet, det har jeg alle dage haft. Men som dig synes jeg også at det er hårdt, både fysisk og psykisk. Dog kan jeg levende forestille mig, at det hele er glemt når først man sidder med resultatet. Han er også kær din Hector. Har du selv syet hans dynebetræk, det grønne med stjerner? SÅ fint nemlig. Og vi blogges helt sikkert ved, jeg er vild med din blog ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har jeg - stoffet er fra stof og stil og så lige en lille tittekant - det er meget nemt og ligetil - du må fatte symaskinen til den lilles ankomst ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...