søndag den 24. juni 2012

Soft!

Jeg er ved at være godt træt af, at mit tøj stadig strammer efter graviditeten - jeg føler mig altså lidt som et stykke pakket flæsk fra slagteren. Så indtil de ekstra kilo har forladt min krop, så hopper jeg i lidt større, behageligt tøj der passer. Bum bum, nåh nej, det har jeg ikke særligt meget af. Så nu er der igen fyret op under symaskinen. I går blev denne cremefarvede blondesag til - Jeg har puttet en semi kraftig jersey inderst - Det synes jeg giver et lidt eksklusivt sweat-bluse-look og pufærmerne får lidt holdning.
Go' søndag derude!

13 kommentarer:

 1. Super flot! Glæder mig til jeg når dertil, hvor jeg syer til mig selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak mille :) - det er også længe siden jeg har brugt sykræfter på mig selv, men det er nu meget hyggeligt:)

   Slet
 2. Hvor er den fiiin! Jeg ville bare ønske jeg kunne sy, altså sådan rigtig sy, ikke kun sengetøj!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Den her var ikke så svær - i sygrader ud af 5, vil jeg sige den ligger på 2, hvis sengetøj ligger på 1- så tror sagtens du kan sy "rigtigt" som du sir ;)

   Slet
 3. den er SÅ fin Mille! er sikker på at du er hot-mom-bom i den der ;D

  SvarSlet
 4. Ih, altså - du er simpelthen bare så sej... Glæder mig til at se den på dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig bare til at se dig(jer) ;)

   Slet
 5. Ej hvor er den vidunderlig:-) Sådan en gad jeg virkelig godt eje... Er blondestoffet også stretchy?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ninna - Tror også jeg bliver glad for den - ja blondestoffet er også med stretch, det er rigtig fint, ikke polyester-krudt-agtigt som nogle blonder ser ud. Jeg har købt det i den stofbutik der ligger i Åbyhøj ;)

   Slet
 6. Har du tegnet den smukke skitse?

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, jeg har købt forskellige tykkelser sorte kuglepenne og lækkert papir med små knaster, så alt hvad man tegner blir' bare lidt mere fint- det er SÅ hyggeligt at tegne når det bare regner surt udenfor!;)

   Slet
 7. Åh den ser bare total rå ud!!!
  Wauw hvilke syevner du er i besiddelse af :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...