onsdag den 11. november 2015

NOVEMBER SILHUETTER!


November har fået mine vinduesviskere på bilen i bevægelse, og det er nærmest mørkt inden jeg kommer hjem fra arbejde. Fuglene sætter sig tæt sammen på de nøgne grene - Det eneste rigtige er kopper med varmt og helst med pandekager til. 
Jeg for gennem støvregnen forleden, jeg skulle forny mit pas til endnu en lille Kinatur - på min vej kiggede de to olie-øjne på mig - Sådan lidt skræmte øjne der i kulden - Jeg fik næsten lyst til at hviske - " Bare rolig, det skal nok gå!" :)

Jeg håber, jeres novemberdage er fyldt med forkælelse af stearinlys og pandekager - Happy midweek, søde jer <3  




4 kommentarer:

  1. ja bare rolig; for selvom mørke træthed og lange aftener indenfor er en realitet. Kan vi også glædes ved og se frem til stearinlys, brændeovnshygge og stjernelys i vinduet. Vinterstemning med julekager i dåsen er hyggeligt, og det er nu tid til kreasysler i kreahulen. Måske en date snart?

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh ja - kreadate og hygge foran jeres hyggelige brændeovn er jeg med på - Håber vi når at ses inden Kina - Og ellers skal vi arrangere skype date derfra <3

      Slet
  2. Fine små november- glimt! Olie-øjnene er skønne!

    SvarSlet
    Svar
    1. Der var to fyre der stirrede da jeg stod og fotograferede asfalten - jeg kunne ikke stå for de farvede klatter :) Go' dag til dig! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...