lørdag den 31. oktober 2020

ET WEEKEND EVENTYR!

~ Havtorn, dadler, blåbær og meget mere på flasker ~

Det er lidt tid siden, jeg har delt mine glimt herinde, men jeg har glædet mig til at vise jer de her billeder. Både fordi det altid har været meningen med det her lille univers at give ideer og inspiration videre, men også fordi vi jo ikke kan rejse ud i verden lige nu - så må vi besøge de mange fine steder herhjemme. 

Billederne er fra en weekendtur med min veninde, faktisk blot en enkelt overnatning, men oplevelserne og alle indtryk gav følelsen af ferietid og eventyr. 

Vi startede vores dag i Christiansfeld, gik rundt i fine gader der allermest minder om bylivet i Matador. Den smukke Christiansfeld-stjerne pynter rundt i byen, den er jeg vild med! Vi spiste frokost i gårdhaven hos det gamle apotek og fandt et par hyggelige butikker. Vi nåede desværre ikke byens kendte honningkager, mine tænder løber næsten i vand ved tanken om et sødt hjerte der er sprødt udenpå og blødt indeni - Jeg er vist nødt til at tage turen derned igen, tror jeg. 

~ Kaffe på kanden og bare ben ~

Vi bookede en overnatning ved Huset i Hejls - de fineste rammer man kan forestille sig. Hvert værelse er indrettet hyggeligt og velkomsten der var hjertelig og varm. 

Betina, der har det fine hus, har også en lille tilhørende retrobutik. Jeg købte et lille rullebord med hjem derfra. Faktisk kan man købe de fleste møbler rundt i huset, hvis man forelsker sig i noget. 

I kan se mere om de spændende rammer lige HER

~ lamper, billeder, kaffestel og retromøbler - så mange ting i butikken ~

Vi iførte os store trøjer og gik en lang tur ved Hejlsminde, spiste lidt nem mad på en af restauranterne med udsigt over havet. Mens solen gik ned, gik vi tilbage mod huset. Vi fandt en bænk på en lille badebro, hvor vi drak hvidvin og talte lidt om alt og intet. Min veninde hoppede i vandet til et aftendyp - jeg er hende, der ikke er så god til kolde gys, men passer på tøjet imens og varmer mig i min store trøje..:)  


Måske I har lyst til at tage jeres veninde eller kæreste under armen med på en tur, jeg kan anbefale Hejlsminde, og vil glæde mig til at høre om det, hvis I tager turen. 
Jeg har de sidste mange år være vant til at rejse meget, jeg kan godt mærke udlængslen banker på. Det kan godt være, der ikke står Kina og Europa på mine kalenderkryds, men jeg har i sinde at sætte flere til weekender som denne. 

Pas på jer! 
~ Det blir' godt igen - regnbueforhåbning i gråvejret ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...