søndag den 30. august 2020

HANDMADE - DEN LILLE SORTE!

~ En lille ny gå-i-byen-taske  

Med let ømme fingre, varm kaffe og Balstyrko i højtaleren er jeg netop blevet færdig med denne lille sorte sag. Jeg har i noget tid manglet sådan en fix taske jeg lige kan smide om på ryggen. Måske I kan huske, jeg lavede en stor lædertaske, nu er den her føjet til samlingen, og jeg håber, jeg bliver ligeså glad for den. Det er første gang jeg arbejder med sort læder, det var en sjov forvandling at farve læderet til et helt andet udtryk. 

Den lille nøglering er fra Kræftens Bekæmpelse, den minder mig om, livet er NU - og får mig til at sende varme tanker til min dejlige veninde der er sej - hun giver den l*rte-sygdom en kæmpe lussing!! 

Må I få den bedste søndag  


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...