lørdag den 4. juli 2020

SOMMERHUS-ZEN!Mens regnen siler, har jeg fundet lidt billeder fra sidste weekend, hvor Hector og jeg tog i sommerhus med hans søde bedstemor i Ebeltoft. Vi havde få dage forinden været til bisættelse ved hendes kære mand gennem mange år. Derfor var det en stille weekend til at minde os om livet - alt det dejlige omkring os. En forsmag på sommerferie - jeg tæller ned. Jeg har stadig et par ugers arbejde, inden jeg kan sætte alting på autosvar og lade dagene flyde sammen. 
Hector holder ferie med sin far - jeg savner ham helt ind i maven, men han har det godt og sender mig små søde hilsener hver dag. 

Jeg håber, I hygger i regnvejret - det kalder på pandekager!
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Åh, er Hector mon mester-fotografen bag sidste billede? Jeg grundglæder mig til at se dig i morgen. Kys...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja!:) Og jeg måtte have det i photoshop og dreje billeder 30 grader fordi han tager meget skæve biller :-D Er stadig høj på dig og Alma tid <3 Vi skal have et krea-kryds!! <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...