fredag den 29. maj 2020

SUSHI OG STRIK - HJEMMELIVS JAZZ!


Lidt billeder uden stor sammenhæng, som dage der flyder sammen. Sådan har det været den seneste tid. - Da DK lukkede ned, blev jeg sendt delvist hjem fra arbejde, det er jeg stadig. Jeg er så heldig at knus-elske min hverdag, og havde derfor i starten lidt svært ved at finde ro i dage, uger, måneder uden et dagligt tegnefix. Men mine forkælelses-depoter er fyldt helt op med go mad, vin på terrassen, store og små projekter og chokoladekys. Det kan jeg vist leve længe på. 

Nu åbner det hele langsomt op igen, jeg glæder mig til at sidde tæt, og til at kramme en hverdag, hvor taknemmelighedskurven vist for os alle får et nyk opad. 


Dejlig solskinsdag til jer ☀~ #detblirgodtigen ~Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...