lørdag den 11. november 2017

DESIGN JULEMARKEDER 2017

Der er novembersolskin og skyggepil i min stue - waow altså! - Jeg har haft en rigtig feel-good dag, hvor jeg stod tidligt op og nød stille morgentimer med musik og lidt kreaprojekter. Min veninde Lisbeth og jeg, har gang i en masse hyggeligt "dims", som jeg snart vil fortælle jer meget mere om - vi har nemlig tilmeldt os et julemarked, hvor vi vil bringe lidt farverige ting. Det er blevet til sammen med en hel del kaffe, søde sager og masser af snak. Jeg skriver på et indlæg omkring det hele, og glæder mig til at dele det med jer!

Traditionen tro, har jeg nedenstående lavet den årlige liste af design julemarkeder 2017 - Jeg vil  altid gerne slå et slag for upcoming designere og fine håndværk. Små og store håndlavede ting kombineret med jule-hyggestemning er opskriften på en perfekt weekendevent. 


DESIGNCELLERNE I HORSENS - LÆS MERE LIGE HER 


JULEMARKED PÅ FOLKESTEDET DEN 18 OG 19 NOVEMBER - LÆS MERE LIGE HER


JULEMARKED I ÅBYHØJ // AARHUS - LÆS MERE LIGE HER


ARKITEKTSKOLENS JULEMARKED I AARHUS 2dec - 3 dec - LÆS MERE LIGE HER 


JULEMARKED TRAPHOLT KOLDING - LÆS MERE LIGE HER


GODSBANENS JULEMARKED I AARHUS - LÆS MERE LIGE HER


UPCOMERS SNOWFLAKES I VEJLE - LÆS MERE LIGE HER


JULEBAZAR PÅ DESIGNSKOLEN I KOLDING - LÆS MERE LIGE HER


Markederne er i Jylland - fordi det er dem jeg kender - Hvis der er markeder, I synes,  mangler på listen - så giv mig endelig et heads up! 

Dejlig aften til jer, 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...