søndag den 29. oktober 2017

DEN GRUMME UHELDS-TROLD!Min veninde ringede og spurgte, hvor pokker jeg egentlig blev af på bloggen!? - Jeg ved faktisk ikke, hvor de sidste par uger er fløjet hen - hverdagen rev mig omkuld kombineret med en række skøre uheld... Nej nej, ikke noget alvorligt dog! - Og så alligevel heller ikke bare den type, hvor man lige slår lilletåen ind i et hjørne.. Nej, mere sådan uheldsramt a la - når ens opvasker går i stykker og man endelig får fragtet en ny opvasker hjem - på bedste Tetrisvis får den bakset ind bag i en lillebitte bil, og får to montører til at komme for at sætte den til. Men den ene montør "gakker" helt ud da han fjerner den ødelagte opvasker og siger : " Det ka' jeg li'så godt si' dig, Louise - du har fået en vandskade li' her og der - og dit el ser helt galt ud, det kan vi ik' hjælp' dig med - Det er sgu' for farligt, Louise!"...
I samme sekund banker en mand fra fjernvarmen på, han skal nemlig lige se på et par "herlige" defekte radiatorrør. Han træder direkte ind til kaos af opvasker-vandskade-helvede og to gutter, der på det tidspunkt lyder allermest som om mit køkken er i fare for at springe i luften! De slukker akut for alt el i huset - og dernæst kan man høre en lille dreng græde inde fra stuen, fordi han lige netop, da strømmen gik, var i gang med et vigtigt straffeopgør mellem Manchester United og Liverpool i FIFA..
Præcis der - midt i al kaos, var det eneste jeg vist kunne fremstamme "arhem...øøøh..jeg hedder altså ikke Louise!" - Og så vinkede montører og fjernvarmemanden farvel og held og lykke med forsikringen. 
- Og stakkels den forsikringsmand, der senere fik mig i røret til usammenhæng af opvaske-radiator-historier fra mit lille hus! 

Jeg pakkede en kuffert og rejste fra det hele - jeg tog til Kina for at arbejde og tegne sommerstreger i varmen, og DERFOR har jeg altså været lidt fraværende herinde, men nu er jeg tilbage! :) 

I dag har min veninde og jeg drukket kaffe i efterårssolen, søndagshygget med morgenmad og jazz i mit køkken. Jeg har stadig ikke en opvasker, og jeg brygger kaffe ude i gangen- men det løser sig vel nok det hele - jeg er heldigvis nået til at grine af den uheldstrold, der hårdnakket forsøger at skræmme mig med dyre regninger og ting der ramler. Nu vender det! 

Jeg håber, I får en skøn uge. 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...